Vacature Tensing: Young Professional

Begin aan de reis van je carrière

Tensing Base Camp is ons uitgebreide Young Professional programma om jou op te leiden tot een ervaren professional. Dit houdt in dat we je trainen op de techniek met trainingen rondom Agile/Scrum,  ArcGIS,  FME en Python en ook op sociaal vlak met trainingen rondom consultancy vaardigheden.Hierbij gaan we onder andere werken aan jouw presentatie- en communicatievaardigheden. Zo leer je dezelfde taal te spreken met je collega’s en klanten.
Tijdens het intensieve traject van één jaar behaal je de nodige certificaten en doe je praktijkervaring op bij onze klanten. Je krijgt de mogelijkheid te onderzoeken waar je ambities en kracht liggen, zodat je na dit jaar kunt doorgroeien in de rol die bij je past.

Waar kom je te werken?
Tensing is een consultancy organisatie die klanten helpt om tot nieuwe inzichten te komen vanuit het perspectief van locatie-informatie. Wij geloven dat een locatiestrategie het beste werkt met de juiste data. Daarom zijn wij naast onze specialisatie in Geografische Informatie Systemen (GIS) ook zeer bedreven op het gebied van Data Integratie.
Met een hecht team van meer dan 70 consultants leveren we oplossingen voor klanten in Europa. De meeste klanten bevinden zich in Nederland, maar ook bedienen wij klanten in het buitenland vanuit onze kantoren in België, Frankrijk en Engeland. Tensing is een echte kennis organisatie, we zijn dan ook trots dat ons team de meeste Esri certificeringen en FME certified professionals telt binnen de Benelux. Dat bevestigt wat wij al weten: dit zijn de beste ArcGIS en FME specialisten, van Young Professionals tot en met de meest ervaren experts!
Om elkaar goed te leren kennen en de samenwerking te bevorderen, werken we de eerste maanden geregeld op kantoor of bij de klant. Zo kunnen we je een effectieve en leuke inwerkperiode garanderen. Na deze periode stimuleren we thuiswerken. Thuiswerken bespaart immers schadelijke uitstoot en kosten. We zorgen daarom voor een prettige balans tussen het werken op kantoor en vanuit thuis.

Wie ben jij?
-Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding, gerelateerd aan Geo of ICT;
-Bijvoorbeeld GeoMedia & Design, Geomatics of GIMA
-Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
-Je communiceert gemakkelijk;
-Je bent leergierig.
-Je hebt een aanstekelijke energie en enthousiasme;
-Kennisdelen is vanzelfsprekend voor je, net zoals samenwerken;

Wat bieden wij je?
-Een goed salaris;
-Een groot klantenbestand door heel Nederland waar je voor kunt werken;
-Opleidingsmogelijkheden en maandelijkse kennisdagen waar we van elkaar leren;
-Een groep van andere Young Professionals die tegelijk met jou starten en met wie je kan sparren en ervaringen kan uitwisselen;
-Jaarlijks een aantal uitjes georganiseerd door onze personeelsvereniging SUMMIT;
-Een jaarlijkse budget voor de Tensing thuiswerkwinkel bij Coolblue voor je thuiswerkplek;
-Een vergoeding voor je internetabonnement thuis;
-Mobiliteitsbudget afgestemd op jouw reisvoorkeuren (leaseauto, trein of vergoeding).

Zijn we een match?
Solliciteer dan direct! Als jij alvast wilt voorsorteren op de leukste baan of gewoon wat meer informatie wilt, bel of mail dan met mij: Madelon, +316 11 27 91 25, mdijkstra@tensing.com

Start typing and press Enter to search