Vacature IF Technology: (Geo) Hydroloog

Vacature: (Geo)hydroloog duurzame energie

IF Technology zoekt nieuwe energieke collega’s ( m/v; 32 – 40 u per week) die met ons willen bijdragen aan de energietransitie. Toekomstige collega’s met kennis van (geo)hydrologie en een passie voor verduurzaming.
Intern wordt je door IF inhoudelijk opgeleid tot specialist geohydrologie met de focus op bodemenergiesystemen (WKO, warmte-/koudeopslagsystemen). Met jouw kennis help je in teamverband mee om voor onze opdrachtgevers een optimaal werkend WKO systeem te realiseren.
De werkzaamheden zijn divers en bestaan uit het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken, het opstellen van een ontwerp en het opstellen van vergunningaanvragen van bodemenergiesystemen.
De functie is divers, je werkt in multidisciplinaire teams en daarnaast onderhoud je contact met bevoegde gezagen en opdrachtgevers. Spreekt deze functie je aan, ben je een schoolverlater of heb je al relevante werkervaring, dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren!

Wie zijn wij?

IF Technology staat voor de transitie van fossiele naar duurzame energie. Wij zijn een consultancy- en engineeringbureau gespecialiseerd in gebouw- en gebiedsontwikkeling met de focus op oplossingen met bodemenergie, geothermie en aquathermie. IF Technology is thuis in elk vraagstuk op het gebied  van hernieuwbare warmte en koude. Met verstand van techniek, organisatie, wetgeving en financiën werken we verantwoordelijk en vindingrijk. Als team en samen met de klant. Wij zijn zowel visievormer als detailspecialist. Zo beheersen en beperken wij eventuele risico’s. Wij zijn technologisch gedreven en altijd gericht op het eindresultaat. Slimme IT is een exponentiële versneller van de vooruitgang in de energietransitie. Met onze kennis vertalen we data naar informatie. Zo creëren we toegevoegde waarde. Wij dragen daarmee bij aan oplossingen die écht werken. Duurzaam en rendabel. Zo maken wij de energie van vandaag beschikbaar voor de wereld van morgen.

Wie zoeken wij?
Vanwege de groeiende markt en het bijbehorende aantal projecten zijn we op zoek naar versterking van ons team “realisatie”. Dit team houdt zich bezig met het ontwerpen en realiseren van bodemenergiesystemen.
Je gaat werken met collega’s die expert zijn op het gebied van geohydrologie en gaat een bijdrage leveren in multidisciplinaire projectteams met adviseurs en specialisten op het gebied van civiele techniek, werktuigbouwkunde en energietechniek.
Jouw werkzaamheden bestaan in eerste instantie uit:
• onderzoeken van de technische en juridische haalbaarheid van bodemenergiesystemen voor een opdrachtgever;
• uitvoeren van hydrologische en thermische modelberekeningen;
• het opstellen van effectenrapportages voor vergunningaanvragen;
• onderhouden van contact met vergunningverleners over de inhoud en procedures van de aanvragen;
• leveren van een (geo)hydrologische bijdrage aan het ontwerp van een bodemenergiesysteem.
Hierbij sta je direct in contact met de klant en ben je onderdeel van het totale proces van haalbaarheid tot en met realisatie.

Jouw kwalificaties
• je hebt een relevante Bachelor/HBO- of Master/WO – opleiding afgerond, bijvoorbeeld in (geo)hydrologie, land- en watermanagement of aardwetenschappen en daarnaast;
• heb je kennis en affiniteit met hydrologisch modelleren;
• heb je affiniteit met techniek, bodem, water en duurzaamheid;
• ben je proactief, een teamspeler;
• verwachten we dat je in grote mate zelfstandig bent;
• denk je mee met de behoeftes van collega’s en klanten en neemt initiatief;
• ben je in staat technische zaken voor klant en projectteam begrijpelijk op te schrijven.

Wat bieden wij?
Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder andere een marktconform salaris, winstdelingsregeling, collectieve ziektekostenverzekering, goede pensioenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en krijgt doorgroeimogelijkheden. Het uiteindelijke salaris wordt gekoppeld aan de ervaring en expertise die jij ons te bieden hebt. Daarnaast bieden we een duidelijk inwerkprogramma, 65 inspirerende collega’s en een goed bereikbare locatie in Arnhem met openbaar of eigen vervoer. Gezonde lunch wordt dagelijks verzorgd en we hebben goede koffie.

Reageren?
Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.iftechnology.nl of neem contact op met Ananda Floris, adviseur bodemenergie (06 – 50 93 90 91) of Femke van Aken, specialist geohydrologie (06 –50 62 28 38).
Je interesse kun je kenbaar maken door een e-mail te sturen aan hr@iftechnology.nl voorzien van motivatie en je CV. Doe dit uiterlijk donderdag 3 januari 2019.
Gezien de lengte van de reactietermijn zullen wij 2 selectierondes inplannen, één voor de kerst en één na de kerst. Mocht deze vacature je op een later tijdstip onder ogen komen, aarzel dan niet om nog te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Start typing and press Enter to search