Vacature Witteveen+Bos:
Aankomend adviseur omgeving en conditionering

Aankomend adviseur omgeving en conditionering

Ben jij een enthousiaste en communicatief vaardige milieuadviseur en wil jij de spin in het web zijn die kan bijdragen aan de realisatie van nieuwe projecten en investeringen in bedrijfsleven, industrie en de fysieke omgeving?

Je fungeert als spin in het web van onze integrale projecten en coördineert (deel)onderzoeken (bodem, geluid, lucht, sonderingen, kabels en leidingen etc.) en vergunningaanvragen. De onderzoeken voer je niet zelf uit, je faciliteert en beantwoordt vragen zodat het projectteam en de specialisten deze onderzoeken kunnen uitvoeren. Dit betekent dat je nieuwsgierig bent naar de werkwijze en relevante inhoud van deze onderzoeken en je verdiept jezelf in dit proces en de relevante inhoudelijke aandachtspunten en risico’s. Uiteindelijk ben je niet de specialist, maar juist diegene die de onderzoeken kan reviewen en kritische vragen kan stellen.

Je stemt veel af met collega’s en de klant. Daarnaast houd je contact met de stakeholders en omgevingspartijen van een project. Zo kan het zijn dat je bewonersbijeenkomsten samen met de klant moet organiseren, om de omgeving bij te praten over het project en de positieve effecten maar ook mogelijke hinder in de bouwfase. Uiteraard adviseer je onze klanten over de uitkomsten van onderzoeken en de wensen van stakeholders/omgeving. Als adviseur omgeving en conditionering krijg je verantwoordelijkheid en veel ruimte voor het ontplooien van eigen initiatieven en kun je doorgroeien tot zelfstandig projectleider.

De groep Conditionering en omgevingsmanagement maakt deel uit van de product-marktcombinatie (PMC) Bodem, ondergrond en omgeving binnen de sector Energie, water en milieu. In deze PMC zijn we actief op het gebied van bodemonderzoeken, integraal ondergrondadvies, beleidsvorming en omgevingsmanagement. Wij werken aan kleine en grote, complexe projecten in de planfase, de ontwerpfase en/of de realisatiefase. De opdrachtgevers van de PMC zijn bedrijven, aannemers en overheden. De groep Conditionering en omgevingsmanagement is werkzaam op onze kantoren in Breda en Deventer.

Wat wij vragen

 • een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in de richting van milieutechnologie, milieukunde, fysische geografie of een vergelijkbare opleiding;
 • je vindt het leuk om in een breed projectteam en met diverse stakeholders te werken (coördinatie, afstemming en overleg) en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • je spreekt de taal van de verschillende specialisten en verbindt;
 • je bent een echte ‘regelneef’ en je zet je vol in om te komen tot een goed projectresultaat;
 • je bent flexibel en je vind het een uitdaging om problemen die je tijdens het project tegenkomt zo goed en snel mogelijk op te lossen;
 • kennis van milieu- en omgevingsaspecten;
 • affiniteit met (technische)bedrijfsprocessen en milieuwetgeving is een pre.

Wat wij bieden

 • een uitdagende functie in een dynamische organisatie;
 • samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid in projecten;
 • aantrekkelijk loopbaanperspectief gericht op doorgroei naar projectleiderschap;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • breed aanbod aan cursussen en vaardigheidstrainingen waaronder het Starterstraject;
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature, kun je contact opnemen met de heer ing. B.J.G.. (Bram) Hendrickx, groepsleider conditionering en omgevingsmanagement, telefoon 06 10 48 99 29.

Ben jij wie wij zoeken?
SOLLICITEER DIRECT

Start typing and press Enter to search