Vacature Nationaal Watertraineeship

Soort aanvraag: NWT

Omschrijving: Trainee Nationaal Watertraineeship

Werkveld & opdrachtgever:

De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde HBO’ers en WO’ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Inhoud:

In het Nationaal Watertraineeship krijg je de kans om kennis te maken met de brede wereld van de watersector en bovendien jezelf maximaal te ontwikkelen. Het traineeship heeft als doel jongeren enthousiast te maken voor werk in de watersector. Elke april en oktober start een nieuwe traineegroep.

Tijdens dit traineeship werk je vier dagen per week voor een organisatie binnen de watersector, zoals een waterschap, een advies- of ingenieursbureau, een aannemer of drinkwaterbedrijf. De vijfde dag werk je samen met andere trainees aan het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, zelfkennis, communicatie en praktische vaardigheden door middel van trainingen, coaching en intervisie. Daarnaast ga je aan de slag met inhoudelijke waterprojecten, die door de deelnemende organisaties worden ingebracht.

Op deze manier komt zowel je inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling uitgebreid aan bod. Je kijkt buiten de grenzen van je eigen werkplek, je ervaart hoe de watersector in elkaar steekt én je bouwt een netwerk op.

Nieuwsgierig naar ervaringen van huidige trainees? Bekijk de website.

Wil jij je kennis inzetten voor een droger, sterker en veiliger Nederland? Heb je een HBO- of WO-diploma op zak, wil je graag aan het werk binnen de watersector én jezelf ontwikkelen op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak? Meld je dan aan!

Eisen:

Om deel te kunnen nemen aan het Nationaal Watertraineeship is het van belang dat je een HBO- of WO-opleiding hebt afgerond. Kennis van én affiniteit met water is hierbij essentieel. Je hebt maximaal twee jaar werkervaring en staat te popelen om jouw kennis in te zetten en je persoonlijk verder te ontwikkelen.

De werving en selectie voor de traineegroep van oktober 2016 is inmiddels van start gegaan. Een complete aanmelding bestaat uit een Nederlandstalig CV en een motivatiebrief. Deze ontvangen wij graag via de website of per mail.

De selectie baseren we op CV, motivatie, ambities én de negen competenties binnen het Nationaal Watertraineeship, waaronder autonomie, zelfkennis en samenwerken. Binnen 2 weken hoor je of je wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek. Na het selectiegesprek volgt een selectie-ochtend. Deze ochtenden worden tot half september regelmatig georganiseerd. Hoe eerder je aanmelding, des te meer kans op een mooie traineewerkplek!

Meer informatie over het Nationaal Watertraineeship is te vinden op onze website. Heb je vragen, neem dan contact op met Helen van Zundert, Naomi Timmer of Ralph Wesseling via 070-3319949.

Niveau: HBO / WO

Standplaats: Nederland

Salarisindicatie: Afhankelijk van je opleidingsniveau ligt het startsalaris tussen 2.100 – 2.250 euro.

Start typing and press Enter to search