Vacature Delta

JUNIOR ADVISEUR MILIEU & BODEM
Ben jij (bijna) afgestudeerd in de Aardwetenschappen of Milieukunde en ben je op zoek naar een gave startersfunctie in het milieu werkveld? Ga dan eens het gesprek aan met één van onze Recruiters. Onze Recruiters kunnen jou namelijk alles vertellen over welke functie en welke organisatie het beste bij jou past. Bovendien kunnen we bij Delta meerdere lijnen tegelijk voor je uitzetten en zorgen we ervoor dat jouw CV meteen op de juiste plek terecht komt, waardoor je kunt kennismaken met de bedrijven die jouw interesse hebben!

Een voorbeeld van een functie die bij ons regelmatig openstaat is de functie van Junior Adviseur Milieu (zie onderstaande beschrijving) maar voor een persoonlijk advies en alle actuele vacatures neem contact met ons op via info@deltamilieu.nl of schrijf je in via onze website www.deltamilieu.nl.

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Als Junior Adviseur Milieu & Bodem bij een ingenieurs- en adviesbureau of overheidsinstelling voer je op projectbasis opdrachten uit voor klanten uit onder andere het bedrijfsleven en (semi-)overheid. Je ondersteunt bij de voorbereiding van het bodemonderzoek en naar aanleiding van dit vooronderzoek schrijf jij een gedegen adviesrapport voor de klant. Je weet jouw inhoudelijke kennis in begrijpelijke taal over te brengen en je signaleert kansen voor eventuele nieuwe projecten. Tot jouw werkzaamheden behoren eventueel ook dat je het veldwerk aanstuurt of vergunningen organiseert. Je werkt nauw samen in een gedreven projectteam. Ook kunnen rekenen op een grote afwisseling in de projecten waarbij je betrokken bent. De samenstelling van het team of jouw rol hierin kan per opdracht verschillen, waardoor geen dag hetzelfde is! Kortom: een baan waarin je de kans krijgt om veel te leren, jezelf te blijven uitdagen en je op den duurt te ontwikkelen tot een ervaren projectleider.

WAT WIJ VRAGEN

Als Junior Adviseur Bodem moet je voldoen aan de volgende eisen:
• je hebt een afgeronde en relevante hbo- of wo-opleiding (bijvoorbeeld milieukunde, aardwetenschappen of vergelijkbaar);
• je bent gedreven, weet van aanpakken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• je vindt het leuk om in een projectteam samen te werken;
• je bent sociaal en communicatief vaardig en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands (harde eis).

WAT WIJ BIEDEN

Delta staat voor kwaliteit en maatwerk. Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Wij nodigen je daarom van harte uit om contact met ons op te nemen voor het doorspreken van deze vacature, jouw profiel en de organisatie.

Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Eva Sciarone via het telefoonnummer 0345-516100, per e-mail via e.sciarone@deltamilieu.nl of stuur een bericht via Whatsapp naar 06-2278341

Start typing and press Enter to search