Vacature Continu

(Bijna) klaar! En nu?!
Ben jij (bijna) klaar met jouw aardwetenschappelijke studie maar zijn jouw kansen op de arbeidsmarkt nog niet helemaal ‘geaard’? Dan bieden wij jou de kans om in gesprek te gaan met een van onze adviseurs civiele techniek. Doordat zij in nauw contact staan met zowel klanten als kandidaten weten zij als geen ander wat er speelt in de markt en wat jouw kansen zijn op dit moment. Wil jij als bodemspecialist aan de slag bij een groot ingenieursbureau of grote aannemer? Of komen jouw kwaliteiten beter tot zijn recht bij een klein adviesbureau op het gebied van milieu met korte lijntjes en een informele bedrijfscultuur? Onze adviseurs willen dit graag met jou onderzoeken om jou zo te begeleiden naar de baan van jouw dromen. Enkele voorkomende functies zijn (Adviseur Bodem/Milieu, Milieukundig begeleider, Beleidsmedewerker Milieu, Veldwerker).

Wat kan Continu betekenen voor jou?
De arbeidsmarkt is heel dynamisch. Om aan het werk te blijven – en vooral om het werk te vinden dat echt bij jou past – heb je dus een groot netwerk nodig. Maar ook moet je veel met al die bedrijven praten. Eigenlijk zijn wij als Continu een ‘zaakwaarnemer’ voor professionals. Onze taak is om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Maar om dat te kunnen doen, is het ook in ons belang om jou als professional te ondersteunen bij jouw loopbaanontwikkeling, en bij hun profilering op de arbeidsmarkt. Wij weten dat het voor jou als ingenieur belangrijk is om te focussen op jouw kennis en ervaring. Maar in de arbeidsmarkt anno nu moet je ook als professional een persoonlijk ‘merk’ opbouwen. Wie ben jij als persoon, wat drijft jou en waarin zit jouw meerwaarde? Wij zien het ook als onze taak om jou te helpen met zulke personal branding, en om jouw marktwaarde te vergroten. Daarom bieden wij jou ook de mogelijkheid om jouw kennis up to date te houden en te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van het volgen van cursussen en opleidingen.

Wat bieden wij jou?
Wij doen vanzelfsprekend onze uiterste best om voor jou de ideale baan te vinden om in te starten met de best mogelijke voorwaarden. Juist omdat de vraag naar goede mensen in de civiele techniek op dit moment ontzettend hoog is zijn er op het gebied van arbeidsvoorwaarden mogelijkheden. Niet alleen op het gebied van salaris maar juist ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben veel bedrijven een extra budget beschikbaar voor bijscholing en werken zij samen met technische universiteiten om extra in hun personeel te investeren en het kennisniveau hoog te houden.

Contactgegevens
Ben jij nu al geïnteresseerd in wat Continu voor jou kan betekenen en kan je niet wachten tot het Earth Science Career Event? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via onderstaande contactgegevens:

Mauro Franken – Adviseur Civiele Techniek
E-mail: M.Franken@continu.nl
Telefoon: 020 – 311 80 90
Mobiel: 06 – 46 63 55 19
www.continu.nl

Start typing and press Enter to search