Vacature Continu Professionals:
GIS medewerker

GIS medewerker 

Functieomschrijving 

Een innovatieve bouwonderneming met trouwe werknemers die lang blijven plakken, daar wil jij toch  ook bij horen? Zoek jij een werkgever waar je de ruimte krijgt om te groeien en waar er wederzijds  respect is door alle lagen van het bedrijf? Lees dan snel verder! 

Als GIS Medewerker ben je onderdeel van het Geodata Services team en verwerk je de geodata. Deze  gegevens zijn afkomstig uit eigen scanvoertuigen of aangeleverd vanuit de opdrachtgever. Jij  verwerkt de data aan de hand van een aantal vaste processtappen, bijvoorbeeld tot een  hoogwaardige 3D-puntenwolk. Deze analyseer en inventariseer je vervolgens aan de hand van de  ingewonnen fotobeelden. Vanuit deze puntenwolken realiseer je voor opdrachtgevers (meestal  provincies) een digitaal terreinmodel (DTM) en voer je aanpassingen in het digitaal topografisch  bestand (DTB) van Rijkswaterstaat door. 

Aan afwisseling en uitdaging geen gebrek, want jij bent de spin in het web bij GIS projecten. Je bent  betrokken van start tot oplevering en schakelt onder andere tussen werkvoorbereiders, externe  opdrachtgevers en interne collega`s. 

Je zorgt ervoor dat alle data voldoet aan de kwaliteit en tijdigheideisen die binnen het project zijn  afgesproken. Je werkt bij een innovatieve bouwer, dus uiteraard verrijk en analyseer je ook de data. 

Functie eisen 

Wie zoeken wij voor deze functie? 

Jij gaat met jouw topografische kennis en communicatievaardigheden helemaal tot je recht komen in  deze functie als GIS Medewerker. Elke dag een nieuwe uitdaging, elke dag groeien als professional in  je vakgebied. Klinkt dit als muziek in je oren en voldoe je aan de onderstaande wensen? Solliciteer  dan vandaag nog en mis deze unieke kans niet. 

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau; 

Je hebt affiniteit met GWW/openbare ruimte; 

Je bent in het bezit van kennis over geo en/of areaal data. 

Arbeidsvoorwaarden 

Wat hebben wij jou als GIS Medewerker te bieden? 

Je hebt een belangrijke spilfunctie binnen GIS projecten en dat merk je natuurlijk ook in je pakket van  arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan: 

Een goed salaris, want wij weten wat jij waard bent; 

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; 

Een plezierige werkomgeving; 

Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid; 

Een ambitieus, middelgroot bedrijf met korte communicatielijnen;

Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van opleidingen en cursussen; Verschillende doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. 

Het gaat om een fulltime functie van GIS Medewerker waarbij je uiteindelijk de vaste kern van de  organisatie gaat versterken. Wij van Continu Professionals kennen deze werkgever en deze vacature  zeer goed en kunnen jou optimaal voorbereiden en begeleiden. We ondersteunen jou vanaf het  eerste contact tot ver na je eerste werkdag.  

Info over het bedrijf 

Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevende aannemer met ruim 1200 werknemers die boven-en  ondergrondse infrastructuur realiseert. Jij kan hier alle kanten op, want ze zijn actief in asfalt en  wegen, kabels en leidingen, verkeerstechniek en verlichting, telecom en rail. In heel Nederland en  zelfs daarbuiten. 

Deze organisatie staat bekend om haar trouwe werknemers die al langere tijd bij de organisatie zijn.  Je collega’s omschrijven de cultuur als ‘gericht op groei, korte lijnen en wederzijds respect.’ Niemand  is hier meer dan een ander en alleen samen kunnen jullie het succes van de onderneming  voortzetten. Daar ben jij vanaf dag één onderdeel van.

Start typing and press Enter to search