Vacature Continu Professionals:
Adviseur Bodem en Milieu

Adviseur Bodem en Milieu 

Functieomschrijving 

Net uit de studieboeken en direct al bijdragen aan multidisciplinaire projecten? Ja natuurlijk! 

Jij bent als Adviseur Bodem en Milieu betrokken bij verschillende bodem- en milieukundige projecten  van de opstartfase tot de oplevering. Het initiatief ligt bij jou, maar je krijgt uiteraard alle begeleiding  die je prettig vindt. Je werkt mee in alle stappen van het proces. Dat begint met het gesprek aan te  gaan met de klant over hun vraagstukken. Vervolgens denk je vanuit jouw specialistische kennis mee  over een passende oplossing en voorzie je deze van een realistisch budget. Je ondersteunt alle  betrokken met jouw gedegen advies over de voortgang en de resultaten op het gebied van milieu en  bodem. Je schrijft mee aan rapportages en geeft persoonlijk advies, waarna het project afgesloten  wordt en jij weer een tevreden klant kan bijschrijven aan jouw projectervaring als vakspecialist. 

Functie eisen 

Onze opdrachtgevers hebben een specialist op het gebied van bodem en milieu nodig. Daar kom jij  met jouw milieukundige of civieltechnische achtergrond perfect tot je recht. Vanwege de  complexiteit van de projecten zijn een hbo niveau en grote leergierigheid belangrijke wensen. 

Jij snapt wat het inhoudt om projectmatig te werken. Het vergt onder andere vaardigheden  van jou op het gebied van zelfstandigheid, teamwork en timemanagement. Heb jij het in je? 

Alle vraagstukken vanuit de klanten zijn verschillend, daarom gaan jouw  probleemoplossende en analytische vermogen flink op de proef gesteld worden. Ga jij die  uitdaging graag aan? 

Jij bent het visitekaartje van de onderneming, dat is een flinke verantwoordelijkheid. Heb jij  de integriteit en het professionalisme die hiervoor nodig zijn? 

Herken jij jezelf in het profiel en heb jij zojuist drie maal ja geantwoord? Wacht dan niet langer en  solliciteer vandaag nog op deze droombaan voor jou! 

Arbeidsvoorwaarden 

Dit is jouw kans om jezelf als professional verder te gaan ontwikkelen. En waar beter dan bij een  gerenommeerd bureau wat veelgevraagd is door toonaangevende opdrachtgevers? Bij zo’n  verantwoordelijke functie als Adviseur Bodem en Milieu hoort ook een bijpassend pakket aan  arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

Een goed startsalaris met ruimte voor groei  

Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden  

Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Jouw vakgebied staat nooit stil en jij als professional  in de ruimtelijke ordening dus ook niet. 

Een werkgever die groeiend en ambitieus genoeg is om jou altijd een passende  doorgroeimogelijkheid te kunnen bieden.

Dagelijks werkplezier! Tenminste, als je gelukkig word van een informele en flexibele  werkomgeving waarin collega’s elkaar ondersteunen met advies, tips en feedback 

Het gaat om een fulltime functie van Adviseur Bodem en Milieu waarbij je uiteindelijk de vaste kern  van de organisatie gaat versterken. Wij van Continu Professionals kennen deze werkgever en deze  vacature zeer goed en kunnen jou optimaal voorbereiden en begeleiden. We ondersteunen jou vanaf  het eerste contact tot ver na je eerste werkdag.  

Info over het bedrijf 

De eerste zin van deze vacaturetekst laat zien waar dit bedrijf voor staat. Iedereen is hier gelijk,  iedereen wordt op waarde geschat en vanaf dag één mag jij je steentje bijdragen. Laat maar eens  zien wat je kan! De sfeer is informeel met een grote gezamenlijke trots op het bedrijf en de mooie  projecten waar jullie aan bijdragen.  

Je komt terecht bij een toonaangevend adviesbureau dat gespecialiseerd is binnen de Geotechniek,  Geohydrologie, Bodem en Milieu sectoren. Opdrachtgevers weten jou en je collega’s vaak te vinden  voor de meest uitdagende projecten in de omgeving van Amsterdam. 

Start typing and press Enter to search