Vacature AT-KB:
Projectmedewerker Geofysisch onderzoek

Nederland staat de komende jaren voor grote uitdagingen in de ondergrond, mede door de energietransitie en klimaatadaptatie. Wil je hier aan bijdragen?

Projectmedewerker Geofysisch onderzoek

40 uur, standplaats Zoetermeer

Dit is je uitdaging
Deze functie biedt jou een uitgelezen kans om de (soms ongewenste) verrassingen in de ondergrond te ontdekken en in beeld te brengen. Als projectmedewerker geofysisch onderzoek krijg je een erg afwisselende functie. De ene dag rijd je met de grondradar door het land om data te verzamelen, de andere dag ben je bezig om de onderzoeksgegevens te verwerken tot een mooi en helder resultaat met behulp van GIS. Bij het team Geofysisch Onderzoek en Visualisaties werk je met de nieuwste technieken. Na verloop van tijd is het mogelijk dat je heel ATKB ondersteunt met GIS- en tekenwerk.

Wat verwachten we van jou
Je mentaliteit is voor ons net zo belangrijk als je vaardigheden. Je gaat op pad met kostbare apparatuur en werkt op uitdagende locaties, waardoor een sterk verantwoordelijkheidsgevoel noodzakelijk is. 

Daarnaast sluit je profiel aan bij de volgende punten: 

 • flexibel, gedreven, collegiaal en leergierig
 • je bent communicatief sterk
 • je houdt er van om zowel buiten als binnen aan het werk te zijn
 • je hebt ervaring met de uitvoering van veldwerk met grondradarsystemen of wil hiervoor opgeleid worden
 • je hebt ervaring met GIS/CAD, dit is een pré
 • je bent handig; je kunt ondersteuning bieden in het beheer en onderhoud van materieel
 • je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO-niveau (bij voorkeur werktuigbouwkunde of civieltechnisch)
 • je bent in bezit van rijbewijs B

De vacature biedt meer dan alleen uitdaging
ATKB is een groeiende en dynamische organisatie waar de kernwaarden ‘oog voor mensen’, ‘werken vanuit vertrouwen’ en ‘innovatie’ in het werk erg belangrijk zijn. Deskundig, praktisch, nuchter, nieuwsgierig en wendbaar. Dat is de kracht waarmee ATKB als onafhankelijk adviesbureau oplossingen bieden voor complexe vraagstukken op het gebied van natuur en leefomgeving. We noemen onszelf dan ook wel Doorgronders: vastberaden specialisten die de beste antwoorden naar boven halen. Onze adviezen leveren wij voornamelijk aan overheden, terreinbeheerders en bedrijfsleven etc.. Onze adviezen zijn gebaseerd op gegevens die wij het liefst zelf buiten verzamelen. Gewoon met de voeten in de klei. Wij hebben vijf vestigingen (Assen, Middelharnis, Waardenburg, Wageningen en Zoetermeer). 

Er is binnen ATKB veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Naast een fijne werkomgeving en deze veelzijdige functie biedt ATKB een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een professionele en informele organisatie van ruim 130 medewerkers, die staan voor alles wat te maken heeft met natuur en leefomgeving. 

 

ATKB biedt:

 • Aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • Platte, informele organisatie, plezierige werksfeer in een klein team met 4 personen.
 • Reiskostenvergoeding en deelname aan pensioenregeling
 • Fietsplan en jaarlijks vitaliteitsbudget
 • Uitdagend werk waar je helemaal in op kunt gaan

Is je interesse gewekt?

Heb je zin om ons team aan te vullen met jouw kwaliteiten? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@at-kb.nl. 

Voor vragen kan je contact opnemen met Silvester Ramaker, 088-1153200.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Start typing and press Enter to search