Traineeship Continu Professionals:
Geo-ICT

Traineeship Geo-ICT 

Functieomschrijving 

Wil jij liever eerst een kijkje nemen bij verschillende bedrijven in plaats van jezelf vast te leggen bij  één organisatie? Of ben je benieuwd of de GEO-ict überhaupt iets voor jou is? Lees dan snel verder,  want dit Traineeship GEO-ict is de perfecte kans voor jou. 

Jij wordt als Trainee GEO-ict lid van onze talentpool. Dit is een club onervaren maar zeer  enthousiaste mensen die klaargestoomd worden voor een functie in de geotechniek. Naast het  werken als trainee bij onze toonaangevende klanten volg je één dag in de week een geo opleiding. 

De meeste opdrachten duren 6 tot 12 maanden. Je gaat aan de slag met een interessant project en  leert zo de kneepjes van het vak. Denk bijvoorbeeld aan de implementatie van de Omgevingswet. Of  ze blij zijn met jouw komst? Ja natuurlijk, want jij pakt die uitdagende projecten op waar ze zelf  moeilijk aan toe komen. Jezelf ontwikkelen als een specialist en écht het verschil kunnen maken, hoe  mooi is dat!  

Functie eisen 

Als Trainee ga je het vak leren van ervaren professionals. Ervaring binnen de GEO-ict is dus niet  nodig, de juiste motivatie en een enorme dosis leergierigheid zijn voldoende. Spreekt jou dit aan en  heb je een relevante opleiding afgerond op mbo of hbo niveau? Wacht dan niet langer en neem  vandaag nog contact op om de mogelijkheden voor jou te bespreken! 

Arbeidsvoorwaarden 

Dit is jouw unieke kans om aan de slag te gaan in een innovatieve en uitdagende werkomgeving, de  GEO-ict. Een specialisme waarin jij nooit uitgeleerd zal zijn. Als Trainee GEO-ict kun je onder andere  rekenen op: 

Een mooi salaris 

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden 

Uitdagende projecten om aan mee te werken 

Aandacht voor jouw ontwikkeling onder begeleiding van het Ingenieursbureau Fijne collega’s die het beste met jou voorhebben 

Info over het bedrijf 

Continu Professionals is al jarenlang een vaste partner voor toonaangevende organisaties binnen de  civiele techniek en ruimtelijke ordening. Wij kennen de markt en spreken de taal. Als specialist op de  arbeidsmarkt verbinden wij professionals en werkgevers, waarbij we ons altijd richten op een lange  termijn commitment. Wij geloven dat iedereen wil blijven groeien en helpen jou daar graag bij me t  ons netwerk en onze kennis van jouw vakgebied. 

Start typing and press Enter to search