Vacature Antea Group: Junior adviseur Bodem in Almere of Deventer

‘Organiserend vermogen, enthousiasme voor je vak, oog en oor voor de klant: ze maken jou tot een junior adviseur die een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit van de bodemprojecten van Antea Group’

Dit is jouw uitdaging!
Als junior adviseur Bodem voer je op projectbasis opdrachten uit voor onze klanten (bedrijfsleven en overheid). Je biedt in eerste instantie ondersteuning aan onze adviseurs werkzaam op het vlak van bodemonderzoek en -sanering. Je werk bestaat hoofdzakelijk uit het zelfstandig uitvoeren van bodemonderzoeken. De aansturing van het veldwerk maakt hier onderdeel van uit. Ook het organiseren van vergunningen en meldingen en het voorbereiden en begeleiden van bodemsaneringen behoren tot het werkveld. Kwaliteit staat bij deze functie hoog in het vaandel. Jij bent er (mede) verantwoordelijk voor dat de werkzaamheden naar de maatstaven van de Antea Group en binnen de grenzen van de relevante beoordelingsrichtlijnen plaatsvinden. Hoewel je werkzaam bent in een grote organisatie, vinden de dagelijkse werkzaamheden plaats in een klein projectteam. Binnen dit team ben je verantwoordelijk voor meerdere deelprojecten waaraan je een organisatorische en inhoudelijke bijdrage levert. Je standplaats wordt Almere of Deventer.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen: • een afgeronde en relevante hbo- of wo-opleiding in de richting van milieu, civiel of ruimte; • je bent een aanpakker en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; • stressbestendig en je staat voor je project en voor je klant; • sterk in organiseren en plannen; • je vindt het leuk om in een jong en dynamisch projectteam samen te werken; • sociaal en communicatief vaardig.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse?
Stuur je CV en motivatie naar werken@anteagroup.recruitee.com
Bij vragen kun je altijd contact opnemen, dit kan telefonisch, per whats-app of per mail.

Meer informatie
Neem contact op met Floor Kempers, telefoonnummer 06 – 83 16 86 44.

Start typing and press Enter to search