Werken bij WDODelta geeft je de mogelijkheid een actieve bijdrage te leveren aan het realiseren van maatschappelijk belangrijke producten en diensten in een prettige werkomgeving. Samen met 600 collega’s in diverse beroepen; van bedrijfsjurist tot zuiveringstechnicus, van ecoloog tot muskusrattenbestrijder, zorgen we voor veilige dijken, droge voeten en schoon water. Onze organisatie zorgt voor veilig, schoon en voldoende water. Ons werkgebied strekt zich uit van Assen tot Deventer en is zeer divers.

De afdeling Onderzoek & Advies kenmerkt zich door een sterk kennis en onderzoek gedreven aanpak. Een team van ca. 15 hydrologen en 7 specialisten Waterveiligheid & Geotechniek werken aan de vraagstukken die actueel zijn op het gebied van Waterveiligheid, Waterketen en Watersystemen. Wij vinden het belangrijk dat we de technische kennis zelf in huis hebben. De komende jaren zijn er een aantal grote dijkversterkingsprojecten in ons gebied. De afdeling Projectrealisatie heeft en haalt de kennis in huis om de ontwerp- en uitvoeringsopgave uit te voeren. Voor deze projecten doen we onderzoeken samen met Deltares, STOWA en Rijkswaterstaat.

Je kan ook bij het waterschap starten met een traineeship. Dit kan via het Nationaal Watertraineeship (1x per 6 maanden) of via het Waterkracht traineeship (1x per 2 jaar). Vraag naar de mogelijkheden op dit moment.

www.wdodelta.nl/stage

Category: Hydrology, Climate & Soil
Labels: Droughts, Floods, GIS, Government, Hydrology, Informal, Non-profit, Soil

Start typing and press Enter to search