Ons water. Jouw werk.

Vitens is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland dat dagelijks aan meer dan 5,7 miljoen klanten drinkwater van hoge kwaliteit levert. Als drinkwaterbedrijf spelen wij een belangrijke rol in de maatschappij. We leveren niet alleen betrouwbaar drinkwater, maar zijn ook adviseur voor duurzaam watergebruik. Iedere dag 1 miljard liter drinkwater van topkwaliteit winnen, zuiveren en leveren is een uitdaging van formaat. Vooral als je dat duurzaam wil doen, met oog voor de belangen van mens, natuur en maatschappij. Onze ambitie? Elke druppel duurzaam in 2030.

Eén van onze grootste uitdagingen is het waarborgen van de kwaliteit en kwantiteit van beschikbaar grondwater: onze voornaamste bron van drinkwater. Voldoende schoon grondwater is niet meer zo vanzelfsprekend. De verwachte groei van de bevolking in Nederland samen met de toenemende druk op drinkwaterbronnen door meer frequente droogte dwingt Vitens om te veranderen. We hebben een verandering in de ondergrondse infrastructuur op de planning staan en willen op zoek naar andere bronnen van drinkwater naast grondwater. Daarnaast heeft Vitens de ambitie om een data-gedreven bedrijf te worden. Op dit moment lopen er projecten in het creëren van dashboards van drinkwaterproductielocaties (digital twins) die real-time inzicht geven in de prestatie van zuiveringsinstallaties.

Wij bieden een grote verscheidenheid aan (afstudeer)stages, startersposities en een traineeship. Vitens stimuleert een goede balans op het gebied van werk/privé, biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en geeft je de mogelijkheid om jouw expertise in te zetten voor drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden.

https://werkenbijvitens.nl/

Category: Hydrology, Climate & Soil
Labels: Climate, Consultancy, Energy, Energy transition, Engineering, GIS, Hydrology, International, Modelling, Non-profit, Production, Research, Soil

Start typing and press Enter to search