VanderSat is een toonaangevende leverancier van wereldwijde satellietgegevens, producten en diensten over land met een speciale nadruk op water en gewassen. We geven onze klanten essentiële inzichten in bodem- en gewasomstandigheden door onze wiskundige expertise toe te passen op onbewerkte gegevens van een constellatie van satellieten van verschillende ruimteagentschappen, waaronder NASA, ESA en JAXA.

Als specialisten in het verkrijgen van nauwkeurige en relevante gegevens, begrijpen we elk aspect van de gegevens die we verstrekken. Dit is de sleutel tot de onschatbare service die we onze klanten bieden.

Satelliet observatie zal een cruciale rol spelen om de wereldwijde water- en voedselcrisis te verminderen. En dus hebben we gedurfde ambities. Elke dag werken we aan onze missie om de beste satelliet producten te bouwen om water te monitoren, wereldwijd en dagelijks. We bieden inzicht om uitvoerbare beslissingen te nemen. We streven naar een positieve impact op meer dan 100 miljoen hectare binnen drie jaar (vanaf 2020) tegen eind 2022. Tot nu toe zitten we op 10,1%. Kijk op onze website voor meer inzichten!

www.vandersat.com

Category: GIS & Remote Sensing
Labels: Climate, Droughts, Floods, GIS, Hydrology, Remote Sensing, Soil, Sutainability

Start typing and press Enter to search