Terrascan B.V. is een onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau voor bodem en milieu. Terrascan is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor bodem-, grond-, en milieuvraagstukken. Wij staan bekend om onze deskundige, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken en duidelijke communicatie. Door onze brede expertise en ruime ervaring kunnen wij onze opdrachtgevers altijd snel en accuraat van dienst zijn en flexibel inspelen op hun projectspecifieke bodemproblematiek. We werken voor bedrijven, overheden en particulieren. De grote variatie aan opdrachtgevers en daarbij behorende verschillende invalshoeken zorgt voor afwisselend werk met steeds weer nieuwe uitdagingen.

Terrascan biedt:

  • gespecialiseerd milieuhygiënisch bodemonderzoek en bodemsanering
  • rapportages met advies op maat
  • opstellen saneringsplannen
  • milieukundige begeleiding bij een sanering
  • communicatie met bevoegd gezag en externe deskundigen 
  • specialistisch advies op het gebied van PFAS (o.a. PFOS en PFOA)
  • veiligheidsadvies en veiligheidskundige begeleiding bij projecten
  • ISO 9001, VCA**, BRL SIKB 1000, 2000 en 6000 gecertificeerd werk

Terrascan is opgericht in 1993 en gevestigd in Lijnden, nabij de luchthaven Schiphol in de Haarlemmermeer. Sinds 2021 werken wij met een partner ook vanuit Rotterdam.

Terrascan geeft jong talent graag de kans om zich te ontwikkelen tot projectleider bodemonderzoek of bodemsanering. Er zijn veel mogelijkheden en kansen om zaken op te pakken. Hierdoor kan je je al snel breed ontwikkelen. Met circa 30 medewerkers zijn wij groot genoeg om veel deskundigheid in eigen huis te hebben, maar nog klein genoeg om een hecht team te vormen. Samen zijn we altijd bezig onze diensten op een kwalitatief hoog niveau te houden en nieuwe diensten te ontwikkelen.

Terrascan is onderdeel van de Scangroep waartoe ook Fiberscan en ScanAcademy behoren. Samen kunnen we onze opdrachtgevers een uitgebreid pakket aan diensten bieden. Daarnaast hebben we verschillende samenwerkingspartners waarmee we onze opdrachtgevers verder kunnen ondersteunen.

  • Fiberscan B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van asbestonderzoeken, begeleiden van asbestsaneringen en het leveren van oplossingen voor asbestvraagstukken volgens het ‘Certificatieschema voor het Procescertificaat Asbestinventarisatie’.
  • ScanAcademy B.V. is een opleidings- en trainingscentrum dat zich richt op bodem, asbest en veiligheid.

Kijk op onze website voor meer informatie: www.terrascan.nl

Category: Hydrology, Climate & Soil
Labels: Soil, Climate, PFAS, Contamination, Remediation, Drainage

 

 

Start typing and press Enter to search