De toekomst mag voor anderen misschien ver weg lijken, bij Sweco zitten we er al midden in. Onze specialisten op het gebied van gebouwinstallaties werken op dit moment aan de binnenomgeving van een nieuw ziekenhuis dat over 5 jaar patiënten zal ontvangen. Onze verkeerskundig ingenieurs analyseren op dit moment een nieuwe ondergrondse metrolijn die over 10 jaar voor reizigers wordt opengesteld. En onze architecten werken op dit moment aan het ontwerp van wat over 15 jaar een bruisende, dynamische nieuwe stadswijk zal zijn. Onze klant mag hoge verwachtingen hebben van de samenwerking met Sweco. Wij beloven onze klant de meest benaderbare en betrokken partner met erkende expertise te zijn. Samenwerken met Sweco is gemakkelijk en wij doen alles wat we kunnen om behoeften beter te begrijpen dan wie dan ook. Voor welke uitdaging onze klant ook staat, ze kan rekenen op een oplossing van Sweco.
Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en de steden van de toekomst. Ons werk leidt tot duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en toegang tot elektriciteit en schoon water. Met 15.000 medewerkers in Europa bieden wij onze klanten voor elke situatie de juiste expertise. Wij voeren jaarlijks projecten uit in 70 landen verspreid over de hele wereld. Sweco is het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau in Europa, heeft een omzet van circa 1,8 miljard euro (pro forma 2017) en is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm.
2030, 2045, 2050… wij ontwerpen en ontwikkelen de toekomst nu.

Wil je met jouw werk echt het verschil maken? Kom dan werken bij Sweco. Samen met onze klanten werken we aan de meest gave en uitdagende projecten. Bekijk onze vacatures op www.sweco.nl/carriere. Of neem direct contact op met Fabienne Jansen, Campus Recruiter, +31 6 23 21 83 75 of via fabienne.jansen@sweco.nl .

Category: Construction & Engineering
Labels: Construction, Engineering, Mobility, Innovation, International, Sustainability, Infrastructure, Consultancy, Hydrology, Safety, Energy

Start typing and press Enter to search