Design with community in mind
Vanuit diversiteit en samenwerking zijn de mooiste resultaten mogelijk. Stantec brengt uiteenlopende specialisten samen om te werken aan complexe opgaven. Onze technici, adviseurs, ingenieurs, bedrijfskundigen en IT-specialisten hebben elkaar nodig om datagedreven klantvragen te beantwoorden met veelzeggende modellen en betekenisvolle visualisaties. We zijn georganiseerd in kleine, divers samengestelde, slagvaardige platforms. Met deze teams spelen we in op marktontwikkelingen en bieden we onze collega’s de mogelijkheid om met en van elkaar te leren en door te groeien.

Met ongeveer 22.000 medewerkers, werkend op 350 locaties verdeeld over zes continenten, levert Stantec wereldwijd duurzame oplossingen voor uitdagingen binnen onze leefomgeving. Ons internationale netwerk van collega’s geeft ons toegang tot de best beschikbare expertise en innovaties. Daarnaast werken we graag samen met partners die onze passie voor innovatie delen en met ons verantwoordelijkheid nemen voor het beste resultaat.

In Nederland bieden we al 35 jaar ingenieursdiensten en projectmanagement gericht op milieu, bodem, afval, infrastructuur en veiligheid. Bij onze dienstverlening staat de samenleving waarin we werken centraal. Participatie en draagvlak organiseren, en begrijpelijke, bruikbare informatie maken van grote hoeveelheden data zijn onze specialiteiten. We zijn gevestigd in Arnhem en Delft en op beide locaties met onze kennis en betrokkenheid actieve deelnemer aan de lokale gemeenschap.

https://www.stantec.com/nl

Category: Hydrology, Climate & Soil & Environmental Policy & Management
Labels: Consultancy, Energy transition, Engineering, Environmental Management, Environmental Policy, GIS, Hydrology, Informal, Innovation, Safety, Soil, Sustainability

Start typing and press Enter to search