Shore Monitoring & Research (SHORE) is een nationaal en internationaal opererend meet- en adviesbureau gefocust op de (kust)waterbouwkundige markt. SHORE combineert specialistische kennis van een breed scala aan meettechnieken met kennis en inzicht in het (kust)waterbouwkundig domein. Met deze combinatie van kwaliteiten voorziet SHORE sinds 2009 overheden, kennisinstituten, ingenieursbureaus en aannemers van advies bij hun data gerelateerde vraagstukken. De diensten van SHORE variëren van enkel data inwinning tot het inrichten, uitvoeren en analyseren van volledige meetcampagnes en langlopende monitoringsprojecten.

De kracht van SHORE ligt in het vermogen om op niveau mee te denken met de klant en informatievragen om te zetten in een concreet, effectief en efficiënt plan van aanpak. De combinatie van meet- en waterbouwkundige kennis biedt de mogelijkheid tot actieve communicatie met zowel overheidsinstanties als ingenieursbureaus.

Op basis van eigen ervaringen en vragen uit de markt voert SHORE zelfstandig of in samenwerking met kennisinstituten en het bedrijfsleven innovatie- en pilot projecten uit om het aanbod van diensten constant te optimaliseren. Dit resulteert in een actueel en innovatief aanbod van diensten waarmee de klant op de meest efficiënte wijze en volgens de laatste ontwikkelingen ondersteund kan worden.

https://www.shoremonitoring.nl/

Category: GIS & Remote Sensing
Labels: Floods, GIS, Hydrology, Innovation, International, Offshore, Remote Sensing, Research, Sediment

Start typing and press Enter to search