Onze samenleving staat voor complexe opgaven op het gebied van klimaat, water, bodem en energie. Het oplossen van die vraagstukken vereist leiderschap, het vermogen om integraal samen te werken en verder te kijken dan je eigen belang en eigen organisatie. We realiseren ons dat we niet kunnen blijven denken en werken zoals we nu doen, dat we nieuwe systemen moeten ontwikkelen.

Daarom brengen onze traineeships jonge talenten vanuit alle disciplines over de volle breedte van de keten bij elkaar. Dankzij dit hechte netwerk, dat ieder jaar verder groeit, ontstaan er nieuwe samenwerkingsverbanden en verrassende oplossingen voor een duurzame toekomst. We hebben twee belangrijke drijfveren: de ontwikkeling van jong talent en de zorg voor onze planeet.

In ons tweejarig trainingsprogramma werk je met je medetrainees in trainingen, coaching, reflectie en intervisie en een themalijn om de sectoren en werkvelden beter te leren kennen. Bovendien werk je aan multidisciplinaire projecten bij verschillende organisaties in de keten. Daardoor krijg je inzicht in en begrip voor alle verschillende perspectieven, en ontwikkel je een brede blik. Zo beschik je na twee jaar over alle benodigde vaardigheden en inzichten om aan ‘het echte werk’ te beginnen. Maar om eerlijk te zijn: eigenlijk begin je daar bij ons al aan.

Informatie – Nationaal Bodem Traineeship

Category: Hydrology, Climate & Soil
Labels: Droughts, Floods, GIS, Hydrology, Traineeship, Soil, Energy

Start typing and press Enter to search