Bodem Beter in Beeld.

Goede informatie over de ligging, samenstelling en opbouw van de ondergrond is voor veel werkvelden van groot belang. Wij zien bodemonderzoek als is een combinatie van wetenschap en avontuur: het team van Medusa is elke dag op expeditie. Te land, ter zee, in de lucht of vanachter onze computers.

Of deze informatie zelf is ingewonnen met behulp van onze eigen apparatuur of dat deze informatie uit andere databronnen komt, met deze onderzoeksresultaten begint er een nieuw avontuur: het interpreteren van de gegevens en ontdekken wat deze betekenen voor onze opdrachtgever.

Medusa Explorations levert gedetailleerde bodeminformatie voor meerdere markten. Een van de speerpunten is klimaatadaptatie waar bodeminformatie van pas komt bij een betere waterhuishouding en landschapsinrichting. Ook maakt Medusa bodemanalyses voor archeologie, milieuonderzoek en civiele werken en doen we veel aan wetenschappelijk onderzoek.

www.medusa-online.com

Category: Hydrology, Climate & Soil
Labels: Climate, Construction, Droughts, Engineering, Exploration, GIS, Informal, Innovation, Physics, Research, Sediment, Soil

Start typing and press Enter to search