Inpijn-Blokpoel Ingenieurs is gespecialiseerd in het leveren van geotechnisch en milieutechnisch onderzoek en advies. Met de nieuwste technieken voeren wij veldonderzoek uit om de ondergrond nauwkeurig in kaart brengen, onderzoeken wij de bijbehorende geotechnische eigenschappen, monitoren wij veranderingen onder en aan het oppervlak, en verzorgen wij gedetailleerde geotechnisch en geohydrologisch adviezen. Met meer dan 40 jaar ervaring en met een team van hoogopgeleide ingenieurs beschikken wij over alle denkbare geo- en milieutechnische kennis die noodzakelijk is om het juiste advies te geven.
Met vier vestigingen verspreid door het land opereren wij door heel Nederland maar ook daarbuiten zoals in Duitsland, België en Engeland. Wij werken aan zeer diverse opdrachten voor grond,- weg- en waterbouw voor zeer diverse opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen, grote ingenieursbureaus, bouwbedrijven, corporaties, industrie en particulieren.

Category: Construction & Engineering
Labels: Construction, Engineering, Monitoring, Innovation, Geotechnical, Sustainability, Infrastructure, Soil, Hydrology, Safety

Start typing and press Enter to search