Veranderingen in het klimaat zorgen voor heftigere regen, een stijgende zeespiegel, meer wateroverlast en desastreuze overstromingen over de hele wereld. HydroLogic voorziet waterbeheerders met ICT- en waterkennis van slim watermanagement oplossingen om deze klimaatproblemen aan te pakken. Deze oplossingen zijn gebaseerd op veilige en betrouwbare informatie, simulatiemodellen van hoge kwaliteit, gebruikersvriendelijke software en hoogwaardige waterkennis.

We bieden informatie, kennis en tools waarmee waterbeheerders handelingsperspectief krijgen. Ze kunnen daarmee de juiste beslissingen nemen, onderbouwd verantwoording afleggen, de mogelijkheden van hun watersysteem optimaal benutten en zorgen voor waterveiligheid, voldoende water en water van goede kwaliteit.

Ruim 110 gemeenten, 16 waterschappen en een groeiend aantal buitenlandse klanten in meer dan 12 landen gebruiken ons prijswinnende HydroNET Cloud platform. Wij zijn een hightech bureau dat vanuit kantoren in Amersfoort en Delft met de meest complexe water-model- en ICT systemen het verschil weet te maken.

Wij maken graag ruimte voor de begeleiding van studenten met uitstekende studieresultaten in de Fysische Geografie, Civiele Techniek, Meteorologie, Aardwetenschappen of Hydrologie of ICT, die bij ons stage lopen of een afstudeeropdracht doen. Ben jij afgestudeerd en op zoek naar een baan? Bekijk onze vacatures op www.hydrologic.nl/vacatures of stuur een open sollicitatie naar jobs@hydrologic.com.

www.hydrologic.nl

Category: Hydrology, Climate & Soil
Labels: Climate, Droughts, Floods, GIS, Hydrology, Innovation, Modelling, Weather

Start typing and press Enter to search