Veranderingen in het klimaat zorgen voor heftigere regen, een stijgende zeespiegel, meer wateroverlast en desastreuze overstromingen over de hele wereld. Wij gebruiken geavanceerde technologische oplossingen op het gebied van hydrologie en ICT om deze klimaatproblemen aan te pakken.
We zijn marktleider op het gebied van neerslaginformatie voor het waterbeheer in Nederland. Als er door heftige neerslag waterproblemen dreigen, alarmeren wij onze klanten automatisch. Ruim 100 gemeenten, alle waterschappen en een groeiend aantal buitenlandse klanten gebruiken ons HydroNET web-portal, dat in 2013 de Nationale ICT Innovatie Award heeft gewonnen (http://www.youtube.com/watch?v=EjREcwq8cyg).
Wij zijn een hightech bureau dat vanuit kantoren in Amersfoort en Delft met de meest complexe watermodel- en ICT systemen het verschil weet te maken.
Wij maken graag ruimte voor de begeleiding van studenten met uitstekende studieresultaten in de hydrologie, fysische geografie, geo-informatica of ICT, die bij ons stage lopen of een afstudeeropdracht doen. Afgestudeerd en op zoek naar een baan? Stuur een open sollicitatie of kijk naar vacatures op www.hydrologic.nl.

Start typing and press Enter to search