Start je carrière bij Geometius!

Tijdens een stage of afstudeeropdracht bij Geometius ontdek je de wereld van innovatieve meettechnieken. Bij ons staan meten op het land, in de lucht en onder water centraal. Van het meten van punten tot het verwerken van data tot een eindproduct: bij ons krijg je de kans om te werken met hoogwaardige systemen en software en leer je meer over de verschillende toepassingen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een technisch handelsbedrijf en dienstverlenende organisatie op het gebied van meetapparatuur voor data-inwinning en verwerking in de GEO- en GWW-sector. Onze activiteiten bestaan uit: verkoop, verhuur, installatie, systeemintegratie, training, technische ondersteuning, onderhoud en reparatie. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Landmeten
  • 3D-scanning
  • GIS
  • Hydrografie
  • Fotogrammetrie

Een (afstudeer)stage bij Geometius

Wij bieden stage- en afstudeermogelijkheden in de richting infra, bouw, elektrotechniek, mechatronica, geodesie, aardwetenschappen, hydrografie, built environment en vergelijkbaar. Juist omdat we niet zo’n groot bedrijf zijn, krijg je een goede persoonlijke begeleiding en bieden wij je de kans om met al onze specialisten mee te lopen.

Ervaring van een oud-student

“Na mijn opleiding Aardwetenschappen en een master ‘Geology and Geochemistry’ kwam ik tijdens een carrièrebeurs in contact met Geometius. Wat mij aansprak was het werken met en het uitzoeken van nieuwe, innovatieve meettechnieken. Omdat er een informele sfeer heerst en het bedrijf niet zo groot is, krijg ik volop mogelijkheden mezelf te ontwikkelen!” – Walter Jansz

www.geometius.nl

Start typing and press Enter to search