GeoExperts is de bundeling van kennis, kunde en capaciteiten op het gebied van advies, interim management en detachering vanuit de bedrijven Ruimteschepper en Nieuwland Geo. Wij zijn van mening dat het hebben van de juiste kennis van Geo en GIS cruciaal is in een veelheid van projecten en informatie-structuren. Doordat meer dan 90% van de informatie op de wereld Geo-gerelateerd kan worden, is kennis van dit element zeer belangrijk binnen de generieke informatievoorziening. GeoExperts is eind 2018 geformeerd en als zodanig vanaf 1 januari 2019 actief op de Nederlandse markt. Een jong en dynamisch bedrijf met een schat aan kennis en ervaring. In totaal beschikken we over circa 140 Geo-professionals die een bewezen trackrecord hebben in de meest denkbare branches en een verscheidenheid aan opdrachten.

Zonder Geo geen adequate aanpak van klimaat adaptatie, mobiliteitsvraagstukken, omgevingsplannen, herinrichtingen, asset management of watermanagement. GeoExperts leeft Geo en Geo-informatie. Met kennis van processen, systemen, techniek en applicaties waarmee locatie-intelligentie optimaal wordt benut in ruimtelijke opgaven voelen we ons thuis in vrijwel elk werkveld en omgeving. Onze professionals maken de complexe wereld van Geo-informatietechnologie werkbaar.

Voor jou als professional wil je graag jouw expertise linken aan Geo/GIS. Je vindt het leuk om verschillende klanten te helpen en daarmee in verschillende keukens te kijken. Je hebt de mogelijkheid om jezelf steeds verder te ontwikkelen door de scala aan persoonlijke en technische opleidingsmogelijkheden die wij in huis hebben. Ook worden er verscheidene kennissessies onder medewerkers georganiseerd. Als informele organisatie zorgen we voor een persoonlijke aandacht, zowel richting jou als de klant. Spreekt dit je aan en wil je meer weten? Maak het kenbaar!

www.geoexperts.nl

Category: GIS & Remote Sensing
Labels: Climate, Consultancy, Energy transition, Environmental Management, GIS, Government, Modelling, Remote Sensing

Start typing and press Enter to search