Slimmer door ArcGIS
Een kaart verbindt mensen, waar ze ook zijn. Door te werken met dezelfde kaart heeft iedereen hetzelfde beeld. Dankzij het inzicht dat kaarten en geografische analyses geven, is het mogelijk een verschil te maken. Organisaties onthullen de kracht van hun data en maken zichzelf slimmer met een geografisch informatiesysteem (GIS).

Een vooruitstrevend GIS werkt op elk device, overal en altijd. Het GIS van Esri is het ArcGIS-platform. ArcGIS integreert informatiebronnen en sluit aan op andere systemen. Het is met dit platform mogelijk om processen te ondersteunen en zo goed onderbouwde beslissingen te nemen.

Samen succesvol
Wereldwijd werken meer dan 350.000 organisaties dagelijks met de innovatieve technologie van Esri. In Nederland bestaat het brede netwerk uit meer dan 1.500 Nederlandse organisaties, waaronder grote steden, overheden en het bedrijfsleven. Ze nemen deel aan de evenementen van Esri Nederland. Jaarlijks ontmoeten meer dan 3.500 mensen elkaar om van elkaar te leren en om kennis op te doen over geo-informatie.

Esri-medewerkers worden graag uitgedaagd om samen met deze organisaties te kijken naar welke rol geografie kan spelen om vraagstukken op te lossen. De 170 medewerkers van Esri Nederland zetten zich dagelijks in om organisaties succesvol te maken in het gebruik van geo-informatie. Het inspireert hen om met kaarten verder te kijken en grenzen op te zoeken. Mede daarom investeren we al sinds de oprichting in 1969 veel in Research & Development. Dat doen we ook in het onderwijs. De nieuwe generatie professionals wordt in Nederland door meer dan 200 onderwijsinstellingen opgeleid met ArcGIS, zodat zij goed voorbereid op de arbeidsmarkt komen.

Professionele ontwikkeling bij Esri Nederland
Werken bij Esri betekent continue leren, in de breedte en in de diepte. Stagiaires gaan bij hier aan de slag met innovatieve GIS-onderwerpen, zoals machine learning, BIM en Change Detection, en doen daarmee veel ervaring op met het ArcGIS-platform.

Net afgestudeerd en je GIS-carrière een vliegende start geven kan ook bij Esri Nederland. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan ons traineeship waarin je in twee jaar wordt opgeleid op het gebied van technisch kennis en soft skills. Maar ook als niet-trainee biedt Esri voldoende doorgroeimogelijkheden om je te ontwikkelen tot de volgende generatie GIS-experts.

https://www.esri.nl/nl-nl/home
https://www.esri.nl/nl-nl/werken-bij-esri/home

Category: GIS & Remote Sensing
Labels: Consultancy, Engineering, Environmental Management, GIS, Hydrology, Innovation, Remote Sensing, Research

Start typing and press Enter to search