Econsultancy is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau. In opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren voeren wij projecten uit op het gebied van bodem, waterbodem, water, infra, archeologie, ecologie, geluid en lucht.

Wij ondersteunen bij het oplossen van milieuvraagstukken. Ons werkterrein beperkt zich niet alleen tot de technische aspecten van het milieu. Ook voor vragen op beleidsmatig, juridisch, financieel en organisatorisch gebied staan wij onze opdrachtgevers bij.

Ons team bestaat uit meer dan 160 specialisten verdeeld over 5 vestigingen* verspreid over het land. Ons dienstenpakket omvat alle werkgebieden. Econsultancy voert zowel enkele onderzoeken als multidisciplinaire projecten uit.

Volle kracht vooruit
Econsultancy blijft zich ontwikkelen en vernieuwen. We staan midden in de samenleving en onze oplossingen creëren positieve maatschappelijke effecten. Daarmee leveren wij een bijdrage aan een duurzaam en verantwoord gebruik van onze leefomgeving.

Projectleider
Als projectleider sta je bij Econsultancy aan de wieg van innovaties en bijzondere onderzoeken. Voor ons blijft het niet alleen bij onderzoek. Wij bouwen aan relaties. We denken mee met onze opdrachtgevers en komen uiteindelijk met een op maat gemaakt voorstel waarin alle omgevingsaspecten worden meegenomen. Als je bij Econsultancy werkt mag je jezelf een kleurrijk en unieke projectleider noemen.

*Je vindt onze kantoren in : Doetinchem | Rotterdam | Zwolle | Swalmen | Boxmeer

http://bit.ly/econsultancy-ESCE

Category: Hydrology, Climate & Soil
Labels: Environmental Management, Soil, Physical Geography

Start typing and press Enter to search