Wil enkel met Nederlandse studenten in zee gaan

Econsultancy is een multidisciplinair ingenieursbureau. In de aanloop naar verschillende ruimtelijke ontwikkelingen, zoals nieuwbouwprojecten, natuurontwikkeling en infrastructurele werken voeren wij onderzoeken uit op het gebied van bodem, waterbodem, water, infra, ecologie, geluid, omgeving, BREEAM, integrale diensten en archeologie.

Econsultancy is voor haar werkveld archeologisch vooronderzoek op zoek naar (pas afgestudeerde) aardwetenschappers (MSc/PhD) met een passie voor het Nederlandse landschap en een interesse in archeologie of geschiedenis. Archeologisch vooronderzoek (prospectie) richt zich op het bepalen van de archeologische verwachting. Dit doen we veelal door het uitvoeren van een bureauonderzoek, waarbij we bekende aardwetenschappelijke, archeologische en historische gegevens inventariseren en combineren in een archeologisch verwachtingsmodel. Dit verwachtingsmodel toetsen we door middel van een booronderzoek. Door het belang van het landschap voor de archeologische verwachting, is archeologisch vooronderzoek bij uitstek het domein van aardwetenschappers. Daarnaast werken aardwetenschappers als specialist op opgravingen.

In totaal werken er zo’n 130 mensen bij Econsultancy, verdeeld over vijf vestigingen: Swalmen, Boxmeer, Doetinchem, Zwolle en Rotterdam. Voor het archeologisch vooronderzoek zijn we met name op zoek naar versterking in Rotterdam. Deze vestiging bestaat bijna twee jaar en inmiddels werken hier al zo’n twintig mensen.

Wil je meer weten over werken bij een ingenieursbureau in het algemeen of als prospector in het bijzonder, of wil je stage bij ons lopen? Kom dan langs bij onze stand op de bedrijvenmarkt!

Ontdek de wereld van Econsultancy op: www.econsultancy.nl

Start typing and press Enter to search