Je carrière lang ondersteuning.

Wij zou geen doorsnee intermediair. Allereerst zijn wij volledig gespecialiseerd in de bouw en industrie sector. Denk hierbij aan Bouwkunde en Civiele Techniek. Jouw wereld is onze wereld. Wij zien in welke richting ze beweegt. Zitten op de eerste rij bij de mooiste bedrijven. En spreken ze elke dag. Daarom weten we waar jouw kansen liggen. Waar een match is.
Daarnaast doen wij dingen anders. Ons vak is arbeidsbemiddeling. Jou helpen aan die droombaan. Maar onze intentie reikt verder. Wij willen jou je carrière lang ondersteunen. Dus niet alleen als je op zoekt bent naar een nieuwe baan. Ook daarvoor en daarna.
Daarom ontwikkelen we continu nieuwe middelen die jou verder brengen. Je loopbaan creëer je zelf. Wij geven je wind mee. Continu.

Wat wij voor je doen.
Ons doel als intermediair is jou helpen aan een passende functie met een vast dienstverband. Dat doen we via detachering, onze kernactiviteit.
Zien wij een kansrijke match? En jij ziet het ook helemaal zitten? Dan ga je eerst op detacheringsbasis voor een vooraf afgesproken periode aan de slag bij het bedrijf. Tijdens deze periode sta je bij ons op de loonlijst. Dit is de ideale aanloop naar een vast dienstverband. Want jij kunt eerst wennen aan het nieuwe bedrijf en andersom. Daarna treed je in dienst. Is jullie liefde wederzijds en nog lang niet uitgeblust? Dan treed je in vaste dienst en hebben wij ons doel bereikt. Net als jij!

www.continu.nl

Start typing and press Enter to search