Royal Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) is een van de meest toonaangevende internationale dienstverleners op het gebied van baggeren, maritieme infrastructuur en maritieme diensten. We leveren wereldwijd creatieve en innovatieve totaaloplossingen voor infrastructurele uitdagingen in maritieme gebieden, kuststreken en rivierdelta’s.

We houden ons onder meer bezig met aanleg en onderhoud van havens en vaarwegen, creatie van land in water en bescherming van kusten en oevers. Daarnaast voeren we projecten uit en leveren we een breed spectrum aan maritieme diensten voor de offshore energiesector, waaronder subsea, zwaar transport, hijswerk en installatie (uitgevoerd door Boskalis, Dockwise en Fairmount) en leveren we sleepdiensten en voeren we scheepsbergingen uit (uitgevoerd door SMIT). Daarnaast hebben we meerdere strategische partnerships in havensleep- en terminaldiensten (Keppel Smit Towage, SAAM SMIT Towage en Smit Lamnalco). Boskalis biedt letterlijk een wereld aan activiteiten en verandert daarmee de wereld. Dit doen we samen met circa 8.200 medewerkers, exclusief het deel in partnerships. Met een veelzijdige vloot van 1.000 eenheden zijn we actief in circa 75 landen, verspreid over zes continenten.

Category: Construction & Engineering
Labels: Construction, Engineering, Safety, Engineering, Hydrology, Innovation, Sustainability, Dredging, Infrastructure, Towage, Salvage

Start typing and press Enter to search