BK Ingenieurs is een landelijk allround advies- en ingenieursbureau. Het motto van BK ingenieurs is ‘Samen werken aan morgen’, waarmee we samen met onze klanten, maar ook samen als bedrijf met diverse expertises zoeken naar de beste oplossingen.

We hebben 200 enthousiaste en gedreven medewerkers die vanuit zes vestigingen in Nederland en vanuit vestigingen in België en op Curaçao zoveel mogelijk regionaal hun werkzaamheden uitvoeren.
We werken in de grond-, weg- en waterbouw en doen daarin alles, behalve het bouwen zelf. Al het overige rekenen we tot ons vakgebied. Van het allereerste verkennende onderzoek tot en met het begeleiden van een veilig bouwverloop. Van het vergunningstraject tot en met het totale omgevingsmanagement. Als er ergens plannen op het gebied van milieu, bodem, asbest, ecologie, infrastructuur, arbo & veiligheid, gebouwen of openbare ruimten zijn helpen wij bij de realisatie ervan door het uitvoeren van bijvoorbeeld bodemonderzoek. Of we worden ingeschakeld om juist plannen vorm te geven. Hierbij proberen we zoveel mogelijk van onze kennis en disciplines te combineren. Dat doen we voor én in samenwerking met onder meer aannemers, architecten, woningbouwcorporaties, gemeenten en ontwikkelaars.

BK Ingenieurs onderscheidt zich als zelfstandig, middelgroot bureau door veelzijdig, betrokken, daadkrachtig en flexibel te zijn. Vanuit die waarden zetten wij in op een langdurige en goede relatie met onze opdrachtgevers en relaties en proberen we ‘Samen werken aan morgen’ elke dag waar te maken. Ons motto is ook van toepassing op onze interne organisatie. In onze organisatie worden verantwoordelijkheden zo laag mogelijk weggelegd en vestigingen krijgen ruim de kans om in hun regio effectief en naar eigen inzicht aan het werk te gaan. Hierin wordt iedereen betrokken en heeft iedereen direct invloed op de manier hoe BK werkt. Werken bij BK vergt niet alleen vakkennis, maar ook een betrokkenheid bij de organisatie en een klantgerichte instelling gericht op samenwerking.

www.bkingenieurs.nl

Start typing and press Enter to search