Wij Bilfinger Tebodin creëren we de toekomst, elke dag opnieuw. Het begon allemaal in 1945, toen we onze technische knowhow gebruikten om de industrie te helpen heropbouwen. Vandaag willen industriële klanten uit diverse sectoren het pad van de innovatie bewandelen. Wij wijzen hen de weg. Hierin staat de energietransitie centraal. Bilfinger Tebodin helpt de industrie toekomst bestendig te worden en te blijven.

Er zijn veel mogelijkheden; het is onze uitdaging om jou op de hoogte te houden van alle laatste ontwikkelingen. Om jouw talent en expertise in overeenstemming te brengen met intensieve trainingsprogramma’s van het nieuwe tijdperk en samenwerking met innovatieve denkers en startups. Wat je ook nodig hebt om de toekomst vorm te geven, wij zorgen dat het werkt.

Wij bieden diverse Engineering & Consultancy mogelijkheden aan binnen de industrie. Hierbij kan je denken aan disciplines als; Pipelines, Mechanical, Electrical maar ook een opleidingsprogramma tot een Consultant in de industrie, het Van Iterson Instituut.

Ontwikkeling staat bij ons centraal en hoog in het vaandel. Je krijgt constant de mogelijkheid om te leren, groeien en ontwikkelen op zowel persoonlijk als vaktechnisch gebied. Kom bij ons langs om te praten over de mogelijkheden!

Start typing and press Enter to search