Duurzaam
Wij zijn onmisbaar in de overgang naar de duurzame wereld. De grootste opgave in ons bestaan. Hierin zijn voor ons drie waarden belangrijk: verantwoordelijkheid, vooruitgang en daadkracht. Iedere dag zoeken we naar innovatieve oplossingen om onze dienstverlening duurzaam te verbeteren.

Wij ontwikkelen en beheren energienetten. Via onze kabels en leidingen ontvangen ruim 3 miljoen Nederlandse huishoudens en bedrijven elektriciteit, gas en warmte. Samen met ruim 7000 collega’s zorgen we ervoor dat het licht brandt, de huizen warm zijn en de bedrijven draaien. We zijn er trots op dat onze netten tot één van de betrouwbaarste ter wereld behoren.

Wat doet Alliander?
De wereld om ons heen verandert snel en de energietransitie is in volle gang. Windmolens, zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen: allemaal hebben ze invloed op ons elektriciteits- en gasnet. Het is aan ons om de energienetten klaar te maken voor deze nieuwe wereld. En heel Nederland praat met ons mee.

Een traineeship bij Alliander
Wij bieden je een uniek traineeship van minimaal 1,5 en maximaal 2 jaar. Of je nou voor ons Management, Technisch, IT of Finance traineeship kiest, je krijgt de ruimte om zelf invulling aan je traineeship te geven. Jij bepaalt welke opdrachten je gaat doen, minimaal twee en maximaal vier. Daarnaast volg je samen met je medetrainees een persoonlijk ontwikkelprogramma van 18 maanden bij hét trainingsinstituut voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling: De Baak.

Hoe is het om trainee te zijn bij Alliander?
Dat is wat onze trainees aan je laten zien. Met elke vlog een nieuw kijkje in de keuken van Alliander. Thema’s zoals: de projecten, leerdoelen en sfeer bij Alliander komen voorbij. Bekijk de eerste vlog bovenaan deze pagina.

Contactgegevens
Annalyn Brugman / Godelief Wösten
06 2506 4646 / 06 1431 8479
Of mail ons via starter@alliander.com
https://www.alliander.com/nl/

Category: Future Energy & Resources
Labels: Consultancy, Energy, Energy transition, Engineering, Innovation, Non-profit, Sutainability, Technical

Start typing and press Enter to search