Netwerkcarrousel en Online Matchmaking

 

De netwerkcarrousel en het online matchmaking zijn twee unieke onderdelen van het digitale eventplatform, waarmee jij makkelijk kan netwerken met de deelnemende bedrijven. Hieronder worden deze onderdelen kort toegelicht.

De netwerkcarrousel is een onderdeel van het programma waarbij je in korte tijd contact kunt maken met veel mensen uit de sector. Denk hierbij aan een digitale vorm van ‘speeddaten’, waarbij iedere paar minuten een nieuwe gesprekspartner in beeld komt, waarmee ervaringen, ideeën en contactgegevens uitgewisseld kunnen worden.

Matchmaking is een ander nieuw onderdeel van het programma wat alleen in de bijkomende mobiele applicatie plaats kan vinden. Van te voren zullen er verschillende labels gemaakt worden, die je in het digitale platform kunt toevoegen aan je profiel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan labels als ‘student’, ‘hydrologie’ of ‘stageproject’. Gedurende de dag zullen matches worden gemaakt tussen jou en bedrijven op basis van deze labels. Zo kan jij nog makkelijker in contact komen met bedrijven binnen jouw vakgebied.

Start typing and press Enter to search