Meld je aan voor een Meet & Connect

  Meet & Connect

  Op zoek naar een leuke stageplek? Naar een uitdagende baan? Of benieuwd naar de mogelijkheden binnen een bedrijf?

  Dan ben je hier op de juiste plek! Tijdens de Meet&Connect krijg jij de kans om persoonlijk kennis te maken met jouw favoriete bedrijf en hen ervan te overtuigen dat jij hun nieuwe toekomstige talent bent. Je mag je interesse uiten voor maximaal drie bedrijven. Jouw cv zal bekeken worden door het bedrijf en als jij het talent bent waar zij naar op zoek zijn, dan krijg jij een uitnodiging om deel te nemen aan een van de Meet&Connect rondes!
  Bekijk hieronder welke bedrijven meedoen aan de Meet&Connect van 2023.

   

  Geodan

  Met location intelligence de wereld slimmer, veiliger en duurzamer maken

  Al meer dan drie decennia is Geodan een toonaangevend geo-ICT bedrijf. Met onze producten en diensten geven we overal in de wereld antwoord op vragen als: hoe optimaliseren we onze logistiek? Hoe creëren we een slimme leefomgeving? Hoe versnellen we de Hoe versnellen we de energietransitie? En hoe komen we ten tijde van crisis aan betrouwbare informatie? We pionieren in location intelligence om zo onze bijdrage te leveren aan de vele uitdagingen van vandaag en morgen.

  Bij ons krijg je veel vrijheid om te ontdekken en experimenteren. Maar ook de hulp van zo’n 150 slimmeriken die we vol trots onze collega’s noemen. Wil jij meehelpen Nederland veiliger, duurzamer en slimmer te maken en werken voor klanten als ProRail, PostNL en verschillende (rijks)overheden? Stroomt jouw hoofd over van slimme oplossingen of wil jij alles leren over onze impactvolle oplossingen met location intelligence? Dat kan bij Geodan. Wil je meer weten? We maken graag kennis met je via de Meet & Connect. Kun je niet wachten? Neem vast een kijkje op: www.geodan.nl/werkenbij

  Witteveen+Bos offers its clients value-added consultancy and top-quality designs for water, infrastructure, environment and construction projects. With a staff of more than 1.400 employees, we are part of the top ten Dutch engineering and consultancy firms. We use our high-end expertise to resolve complex issues and are a committed partner for our clients. Our vision is to offer the very highest level of quality. This means: aiming to be very good at what we do, collaborating with other top experts, and maintaining a culture of entrepreneurship and trust. We attach great importance to our independence and to our corporate culture, which allows all of our employees to excel, utilise their talents to the full and maximise value for clients.

  Infram is een adviesbureau dat werkt aan duurzame oplossingen. Dat doen we op het gebied van water, ruimte, mobiliteit en energie. Door het leggen van verbinding tussen partijen, inhoud en belangen realiseren we gedragen besluitvorming en resultaat. We praten niet alleen, we doen! Met innovatiekracht, kennis en ondernemerschap realiseren we alleen, of samen met overheden en bedrijfsleven, oplossingen die het verschil maken.

  https://www.infram.nl/

   

  Je bent ambitieus, je hebt een passie voor GIS en wil verder groeien en investeren in jezelf. Dan is het Tensing Young Professional Programma iets voor jou!

  In dit programma ontwikkel je jezelf op het gebied van GEO-ICT en krijg je trainingen op het gebied van communicatie en presenteren. Het programma is samengesteld in nauwe samenwerking met de opleidingsafdelingen van onze partners Esri en Safe Software. Een traject van een jaar waarin je functiegerichte en vakgerichte praktijkervaring opdoet. Dit doe je in de rol als consultant. Daar waar er mogelijkheden zijn word je in staat gesteld om met collega’s op locatie van de klant mee te kijken naar het werk wat zij daar doen.

  Parallel daaraan ontwikkel je jouw technische- en persoonlijke competenties. We werken daarbij met een persoonlijk, op maat gemaakt ontwikkelprogramma dat naadloos aansluit op jouw kennis, ervaring en ambities. Tijdens dit jaar ontvang je coaching van een ervaren Tensing collega. Klinkt dit leuk en uitdagend voor je? Maak dan kennis met een van onze collega’s bij Tensing en geef je op voor de Meet & Greet! Wie weet werk jij binnenkort bij het best gecertificeerde team van Europa!


  ERM 

  The business of sustainability
  At ERM, sustainability is our business.

  As the largest global pure play sustainability consultancy, we partner with the world’s leading organizations, creating innovative solutions to sustainability challenges and unlocking commercial opportunities that meet the needs of today while preserving opportunity for future generations.

  Our diverse team of world-class experts supports clients across the breadth of their organizations to operationalize sustainability, underpinned by our deep technical expertise in addressing their environmental, health, safety, risk and social issues. We call this capability our “boots to boardroom” approach for its comprehensive service model that allows ERM to develop strategic and technical solutions that advance objectives on the ground or at the executive level.

  https://www.erm.com/

  Careers (myworkdayjobs.com)

  Werken bij Antea Group betekent: met plezier werken aan mooie projecten, met volop aandacht voor jouw ontwikkeling. En dat binnen een gedreven organisatie die zich, samen met jou en je collega’s, eveneens voortdurend wil verbeteren. 

  Antea Group is het thuis van trotse ingenieurs en adviseurs. Samen bouwen wij elke dag aan een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en ondergrond, beheer van de openbare ruimte, data en infrastructuur. In onze projecten spelen vraagstukken rondom klimaatadaptatie, energietransitie en de vervangingsopgave een grote rol. Van onderzoek tot ontwerp, van realisatie tot beheer: voor elke opgave brengen wij de juiste kennis aan tafel. Wij denken kritisch mee en altijd vanuit de mindset om samen voor het beste resultaat te gaan. Op deze manier anticiperen wij op de vragen van vandaag en de oplossingen voor morgen. Al ruim 70 jaar.

  Als werknemer kun je rekenen op uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden en een aangename werksfeer die motiveert en inspireert. Een omgeving waarin jij de ruimte krijgt om je te blijven ontwikkelen en zelf het stuur in handen hebt om richting te geven aan je carriere en zo je eigen wereld te creeren. Wil je graag meer weten? We maken graag kennis met je via de Meet & Connect of in onze digitale stand op het Earth Sciene Career Event!

  http://www.anteagroup.nl/

  TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en het haalbaar maken van duurzaamheid. Met 1.200 toegewijde professionals geeft TAUW dagelijks vorm aan een vitale leefomgeving.
  Je werkt bij TAUW voor allerlei typen opdrachtgevers en doet dat regelmatig in multidisciplinaire teams. Onze bedrijfscultuur is informeel. Er wordt weliswaar kritisch samengewerkt aan projecten, maar wel altijd in een collegiale sfeer. Bij TAUW werken ondernemende mensen. Mensen die durven dromen en willen investeren in vernieuwende manieren van denken. Het maakt daarbij niet uit of je milieukundig, geohydroloog, technisch tekenaar, ecoloog, bodemdeskundige of planeconoom bent.

  Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Ze zijn enthousiast over wat ze doen en hebben veel kennis van zaken. We zijn verbonden door een gemeenschappelijke ambitie: het creëren van een duurzame wereld voor toekomstige generaties. Omdat te bereiken geloven we in de kracht van teamwork.

  Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden bij TAUW? Kom langs bij onze stand of maak kennis met onze collega’s bij de Meet & Connect! Zien we je daar?

  www.tauw.nl

  Aatop Milieu & Ruimte is het specialistische bureau dat afgestudeerde Bachelor- en Masterstudenten in de milieukundige sector bemiddelt. Ben jij afgestudeerd en op zoek naar de perfecte startersbaan? Kom dan naar Aatop Milieu & Ruimte. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte baan die aansluit bij jouw wensen en ambities. Dit realiseren wij door ons uitstekende netwerk van werkgevers dat wij in de loop van de jaren hebben opgebouwd.

  Dus zoek je een baan in bodem, water, milieu, klimaat, ecologie en duurzaamheid? Meld je dan aan bij Aatop Milieu & Ruimte en wij vinden de best passende functie voor je. Kijk voor meer informatie en kosteloos inschrijven op www.aatop-milieu-ruimte.nl

  The leading geothermal well engineering and drilling  management consultancy in the Netherlands 

  Well Engineering Partners offers you a unique opportunity to get the best exposure in  designing, developing and delivering sustainable wells for our future. WEP offers you a combination of well engineering training while also learning on the job,  both in the office as well as in the field. The aim is to support you to develop the skillset,  abilities and competencies required to excel in your future career within the geothermal, oil and gas and/or solution mining industry. WEP is an excellent company to position  yourself as a wells engineer, drilling engineer, geotechnical engineer or project manager. 

  Our team Is looking forward to exploring the opportunity for you to work with us on a sustainable future. 

  +31 (0)528 227 710 | info@we-p.nl

  Antea Group


  Werken bij Antea Group betekent: met plezier werken aan mooie projecten, met volop aandacht voor jouw ontwikkeling. En dat binnen een gedreven organisatie die zich, samen met jou en je collega’s, eveneens voortdurend wil verbeteren. Zo zijn wij in februari 2020 gestart met het 1001 dagenplan. Hierin werken wij met het hele bedrijf samen aan het centraal stellen en verbeteren van de thema’s Innovatie, Duurzaamheid, Zichtbaarheid en Wij.

  Antea Group is het thuis van trotse ingenieurs en adviseurs. Samen bouwen wij elke dag aan een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en ondergrond, beheer van de openbare ruimte, data en infrastructuur. In onze projecten spelen vraagstukken rondom klimaatadaptatie, energietransitie en de vervangingsopgave een grote rol. Van onderzoek tot ontwerp, van realisatie tot beheer: voor elke opgave brengen wij de juiste kennis aan tafel. Wij denken kritisch mee en altijd vanuit de mindset om samen voor het beste resultaat te gaan. Op deze manier anticiperen wij op de vragen van vandaag en de oplossingen voor morgen. Al bijna 70 jaar.

  Als werknemer kun je rekenen op uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden en een aangename werksfeer die motiveert en inspireert. Een omgeving waarin jij de ruimte krijgt om je te blijven ontwikkelen en zelf het stuur in handen hebt om richting te geven aan je carriere en zo je eigen wereld te creeren. Wil je graag meer weten? We maken graag kennis met je via de Meet & Connect of in onze digitale stand op het Earth Sciene Career Event!

  https://anteagroup.nl/

  Stema Systems


  Stema Systems levert hydrografisch- en oceanologisch-gerelateerde meetapparatuur. Door het verzorgen van deze state-of-the-art en innovatieve surveysensoren, -systemen en -concepten willen wij een bijdrage leveren aan de kwaliteit en efficiëntie van de hydrografische surveygemeenschap. Gerelateerde diensten zoals training, installatie en support worden ook door ons bedrijf geleverd.

  Stema Systems is gehuisvest in Nederland. In dit land dat is gebouwd in en leeft en werkt met de zee kennen we een intensieve interactie met aquatische milieus. De vraag is niet of er behoefte is aan het verkrijgen van kennis op het gebied van bijbehorende processen ten behoeve van de nationale veiligheid, economie en het milieu: de vraag is hoe we de meest complete aquatische datasets van hoogste kwaliteit kunnen verkrijgen op een kostenefficiënte manier.
  Voor meer dan dertig jaar nemen wij deel aan dit proces waardoor wij mogen stellen dat deze manier van denken en doen vergroeid is met de genen van ons bedrijf. Stema Systems opereert wereldwijd voor vele haven-, bagger- en surveybedrijven, universiteiten en onderzoeksinstellingen.

  www.stema-systems.nl

  GeoExperts


  Zonder Geo geen adequate aanpak van klimaat adaptatie, mobiliteitsvraagstukken, omgevingsplannen, herinrichtingen, asset management of watermanagement. GeoExperts leeft Geo en Geo-informatie. Met kennis van processen, systemen, techniek en applicaties waarmee locatie-intelligentie optimaal wordt benut in ruimtelijke opgaven voelen we ons thuis in vrijwel elk werkveld en omgeving. Onze professionals maken de complexe wereld van Geo-informatietechnologie werkbaar. Voor jou als professional wil je graag jouw expertise linken aan Geo/GIS. Je vindt het leuk om verschillende klanten te helpen en daarmee in verschillende keukens te kijken. Je hebt de mogelijkheid om jezelf steeds verder te ontwikkelen door de scala aan persoonlijke en technische opleidingsmogelijkheden die wij in huis hebben. Ook worden er verscheidene kennissessies onder medewerkers georganiseerd. Als informele organisatie zorgen we voor een persoonlijke aandacht, zowel richting jou als de klant. Spreekt dit je aan en wil je meer weten? Maak het kenbaar!

  http://www.geoexperts.nl

  Infram


  Infram is een adviesbureau dat zich richt op ruimte, mobiliteit, water en energie. Adviseurs van Infram adviseren Nederlandse overheden bij de uitvoering van projecten en programma’s op de thema’s planvorming, management, contracten, financiering en ontwerp van de infrastructuur en de ruimtelijke omgeving.

  www.infram.nl

  Vitens


  Vitens:

  Meer informatie volgt binnenkort!

  Zie ook de website: https://www.vitens.nl/

  Start typing and press Enter to search