Meld je aan voor een Meet & Connect

  Meet & Connect

  Op zoek naar een leuke stageplek? Naar een uitdagende baan? Of benieuwd naar de mogelijkheden binnen een bedrijf?

  Dan ben je hier op de juiste plek! Tijdens de Meet&Connect krijg jij de kans om persoonlijk kennis te maken met jouw favoriete bedrijf en hen ervan te overtuigen dat jij hun nieuwe toekomstige talent bent. Je mag je interesse uiten voor maximaal drie bedrijven. Jouw cv zal bekeken worden door het bedrijf en als jij het talent bent waar zij naar op zoek zijn, dan krijg jij een uitnodiging om deel te nemen aan een van de Meet&Connect rondes!
  Bekijk hieronder welke bedrijven meedoen aan de Meet&Connect van 2023.

  Geodan


  Met location intelligence de wereld slimmer, veiliger en duurzamer maken

  Al meer dan drie decennia is Geodan een toonaangevend geo-ICT bedrijf. Met onze producten en diensten geven we overal in de wereld antwoord op vragen als: hoe optimaliseren we onze logistiek? Hoe creëren we een slimme leefomgeving? Hoe versnellen we de Hoe versnellen we de energietransitie? En hoe komen we ten tijde van crisis aan betrouwbare informatie? We pionieren in location intelligence om zo onze bijdrage te leveren aan de vele uitdagingen van vandaag en morgen.

  Bij ons krijg je veel vrijheid om te ontdekken en experimenteren. Maar ook de hulp van zo’n 150 slimmeriken die we vol trots onze collega’s noemen. Wil jij meehelpen Nederland veiliger, duurzamer en slimmer te maken en werken voor klanten als ProRail, PostNL en verschillende (rijks)overheden? Stroomt jouw hoofd over van slimme oplossingen of wil jij alles leren over onze impactvolle oplossingen met location intelligence? Dat kan bij Geodan. Wil je meer weten? We maken graag kennis met je via de Meet & Connect. Kun je niet wachten? Neem vast een kijkje op: www.geodan.nl/werkenbij


  Werken bij Antea Group betekent: met plezier werken aan mooie projecten, met volop aandacht voor jouw ontwikkeling. En dat binnen een gedreven organisatie die zich, samen met jou en je collega’s, eveneens voortdurend wil verbeteren. 

  Antea Group is het thuis van trotse ingenieurs en adviseurs. Samen bouwen wij elke dag aan een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en ondergrond, beheer van de openbare ruimte, data en infrastructuur. In onze projecten spelen vraagstukken rondom klimaatadaptatie, energietransitie en de vervangingsopgave een grote rol. Van onderzoek tot ontwerp, van realisatie tot beheer: voor elke opgave brengen wij de juiste kennis aan tafel. Wij denken kritisch mee en altijd vanuit de mindset om samen voor het beste resultaat te gaan. Op deze manier anticiperen wij op de vragen van vandaag en de oplossingen voor morgen. Al ruim 70 jaar.

  Als werknemer kun je rekenen op uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden en een aangename werksfeer die motiveert en inspireert. Een omgeving waarin jij de ruimte krijgt om je te blijven ontwikkelen en zelf het stuur in handen hebt om richting te geven aan je carriere en zo je eigen wereld te creeren. Wil je graag meer weten? We maken graag kennis met je via de Meet & Connect of in onze digitale stand op het Earth Sciene Career Event!

  http://www.anteagroup.nl/


  Witteveen+Bos offers its clients value-added consultancy and top-quality designs for water, infrastructure, environment and construction projects. With a staff of more than 1.400 employees, we are part of the top ten Dutch engineering and consultancy firms. We use our high-end expertise to resolve complex issues and are a committed partner for our clients. Our vision is to offer the very highest level of quality. This means: aiming to be very good at what we do, collaborating with other top experts, and maintaining a culture of entrepreneurship and trust. We attach great importance to our independence and to our corporate culture, which allows all of our employees to excel, utilise their talents to the full and maximise value for clients.


  Meer info over de M&C van Aatop en milieu volgt snel!


  Meer info over de M&C van Infram volgt snel!


  Meer info over de M&C van Tauw volgt snel!


  Meer info over de M&C van Well Engineering Partners volgt snel!

  Antea Group


  Werken bij Antea Group betekent: met plezier werken aan mooie projecten, met volop aandacht voor jouw ontwikkeling. En dat binnen een gedreven organisatie die zich, samen met jou en je collega’s, eveneens voortdurend wil verbeteren. Zo zijn wij in februari 2020 gestart met het 1001 dagenplan. Hierin werken wij met het hele bedrijf samen aan het centraal stellen en verbeteren van de thema’s Innovatie, Duurzaamheid, Zichtbaarheid en Wij.

  Antea Group is het thuis van trotse ingenieurs en adviseurs. Samen bouwen wij elke dag aan een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en ondergrond, beheer van de openbare ruimte, data en infrastructuur. In onze projecten spelen vraagstukken rondom klimaatadaptatie, energietransitie en de vervangingsopgave een grote rol. Van onderzoek tot ontwerp, van realisatie tot beheer: voor elke opgave brengen wij de juiste kennis aan tafel. Wij denken kritisch mee en altijd vanuit de mindset om samen voor het beste resultaat te gaan. Op deze manier anticiperen wij op de vragen van vandaag en de oplossingen voor morgen. Al bijna 70 jaar.

  Als werknemer kun je rekenen op uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden en een aangename werksfeer die motiveert en inspireert. Een omgeving waarin jij de ruimte krijgt om je te blijven ontwikkelen en zelf het stuur in handen hebt om richting te geven aan je carriere en zo je eigen wereld te creeren. Wil je graag meer weten? We maken graag kennis met je via de Meet & Connect of in onze digitale stand op het Earth Sciene Career Event!

  https://anteagroup.nl/

  Stema Systems


  Stema Systems levert hydrografisch- en oceanologisch-gerelateerde meetapparatuur. Door het verzorgen van deze state-of-the-art en innovatieve surveysensoren, -systemen en -concepten willen wij een bijdrage leveren aan de kwaliteit en efficiëntie van de hydrografische surveygemeenschap. Gerelateerde diensten zoals training, installatie en support worden ook door ons bedrijf geleverd.

  Stema Systems is gehuisvest in Nederland. In dit land dat is gebouwd in en leeft en werkt met de zee kennen we een intensieve interactie met aquatische milieus. De vraag is niet of er behoefte is aan het verkrijgen van kennis op het gebied van bijbehorende processen ten behoeve van de nationale veiligheid, economie en het milieu: de vraag is hoe we de meest complete aquatische datasets van hoogste kwaliteit kunnen verkrijgen op een kostenefficiënte manier.
  Voor meer dan dertig jaar nemen wij deel aan dit proces waardoor wij mogen stellen dat deze manier van denken en doen vergroeid is met de genen van ons bedrijf. Stema Systems opereert wereldwijd voor vele haven-, bagger- en surveybedrijven, universiteiten en onderzoeksinstellingen.

  www.stema-systems.nl

  GeoExperts


  Zonder Geo geen adequate aanpak van klimaat adaptatie, mobiliteitsvraagstukken, omgevingsplannen, herinrichtingen, asset management of watermanagement. GeoExperts leeft Geo en Geo-informatie. Met kennis van processen, systemen, techniek en applicaties waarmee locatie-intelligentie optimaal wordt benut in ruimtelijke opgaven voelen we ons thuis in vrijwel elk werkveld en omgeving. Onze professionals maken de complexe wereld van Geo-informatietechnologie werkbaar. Voor jou als professional wil je graag jouw expertise linken aan Geo/GIS. Je vindt het leuk om verschillende klanten te helpen en daarmee in verschillende keukens te kijken. Je hebt de mogelijkheid om jezelf steeds verder te ontwikkelen door de scala aan persoonlijke en technische opleidingsmogelijkheden die wij in huis hebben. Ook worden er verscheidene kennissessies onder medewerkers georganiseerd. Als informele organisatie zorgen we voor een persoonlijke aandacht, zowel richting jou als de klant. Spreekt dit je aan en wil je meer weten? Maak het kenbaar!

  http://www.geoexperts.nl

  Infram


  Infram is een adviesbureau dat zich richt op ruimte, mobiliteit, water en energie. Adviseurs van Infram adviseren Nederlandse overheden bij de uitvoering van projecten en programma’s op de thema’s planvorming, management, contracten, financiering en ontwerp van de infrastructuur en de ruimtelijke omgeving.

  www.infram.nl

  Vitens


  Vitens:

  Meer informatie volgt binnenkort!

  Zie ook de website: https://www.vitens.nl/

  Start typing and press Enter to search