Schrijf je hier in voor het Earth Science Career Event op 17 februari 2023.

  Contactgegevens

  *Wij vragen alleen een telefoonnummer om tijdens het evenement logistieke informatie te kunnen geven aan deelnemers van de Meet & Connect. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.

  Optie Workshop (VOL=VOL)

  Tijdens het Earth Science Career Event zullen er een aantal workshops worden gegeven. Kijk voor inhoudelijke informatie over de verschillende workshops op sald.nl/workshops. Je kan maximaal aan één workshop deelnemen. Geef je hieronder je 1e, 2e en mogelijk 3e keuze voor de workshops aan, er kunnen maximaal 30 studenten deelnemen aan een workshop. De indeling wordt later gemaakt op basis van wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Er is dus een mogelijkheid dat je helaas niet kan meedoen aan een workshop. De indeling wordt later bekend gemaakt via de mail.
  Er kunnen in de periode tot aan het evenement workshops bij komen. Wil je deelnemen aan de nieuwe workshops? Je kunt je aanmelden met een link die staat in de bevestigingsmail, deze krijg je na inschrijving. Vul NIET dit aanmeldformulier opnieuw in.

  Optie Meet & Connect

  De inschrijvingen voor de Meet&Connect zijn gesloten. Het is nog wel mogelijk om je CV op te sturen om een CV-check te laten doen door Qompas.

  Gratis CV check van Qompas

  Qompas is de specialist op het gebied van carrièrekeuze en loopbaanoriëntatie en biedt als voorbereiding op het Earth Science Career Event een cv-check aan. Hierbij wordt je cv door Qompas gecheckt, waarna je deze zo snel mogelijk met feedback terug gestuurd krijgt. Wij kunnen niet garanderen dat je jouw CV terug krijgt voor 17 februari.

  Ja, ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden van Qompas, ik maak gebruik van de gratis cv-check en ik geef toestemming aan de SAL om mijn CV te verstrekken aan Qompas en toestemming aan Qompas om mij te mailen.

  Ja, ik ontvang graag de gratis Qompas SollicitatieGids via het hierboven opgegeven e-mailadres en ik geef toestemming aan de SAL om mijn naam, e-mailadres, NAW- en studiegegevens te verstrekken aan Qompas.

  Vanaf heden is het niet meer mogelijk om rekening te houden met allergieën. Heb je een allergie? Zorg dan voor eigen lunch.

  Alle lunchpakketten zijn vegan. De lunch is kosteloos inbegrepen bij deelname aan het evenement.

  Start typing and press Enter to search