Earth Science Career Event 2019

Het Earth Science Career Event is het nationale carrière-evenement voor studenten en starters met een geowetenschappelijke achtergrond. Maak kennis met (internationale) bedrijven, organisaties en stichtingen, volg een van de vakinhoudelijke workshops, verrijk jezelf met interessante gastlezingen en neem deel aan het interactieve debat. Onze afgelopen editie in 2019 was een groot succes en heeft maar liefst 50 bedrijven en 600 bezoekers getrokken.

Ben jij er in 2021 ook bij?

Het Earth Science Career Event is het nationale carrière-evenement voor studenten en starters met een geowetenschappelijke achtergrond. Maak kennis met (internationale) bedrijven, organisaties en stichtingen, volg een van de vakinhoudelijke workshops, verrijk jezelf met interessante gastlezingen en introduceer jezelf via een Meet&Connect interview. Onze afgelopen editie in 2019 was een groot succes en heeft maar liefst 50 bedrijven en 600 bezoekers getrokken.

De komende editie op 12 februari 2021 zal ook gewoon doorgaan, maar net even anders. Door de huidige maatregelen omtrent de Coronavirus pandemie, zal deze editie namelijk digitaal plaatsvinden. Hoewel het natuurlijk jammer is dat we niet iedereen in persoon kunnen verwelkomen, brengt het ook voordelen met zich mee; zo kunnen we gemakkelijker meer studenten en bedrijven toelaten, zijn reistijden en flink verkleind en is het nog makkelijker om online met elkaar te linken en te netwerken. Daarom hopen wij iedereen binnenkort ‘gewoon’ weer te zien, op het digitale Earth Science Career Event!

Ben jij er 12 februari 2021 ook weer bij?

Workshops

Er worden verschillende workshops gegeven op het Earth Science Career Event.

Bedrijvenmarkt

Kom in contact met diverse toonaangevende bedrijven uit het vakgebied.

Sprekers

Na de keynote zullen er vier diverse lezingen gegeven worden. Empower Your Future!

Meet & Connect

Ben jij op zoek naar of wil je meer weten over stagemogelijkheden en startersfuncties?

Hoofdpartners ESCE 2021

Thema’s

Construction & Engineering

Environmental Policy & Management

Exploration & Production

Future Energy & Resources

GIS & Remote Sensing

Hydrology, Soil & Climate

Sfeerimpressies

Aftermovie ESCE 2019

Foto’s 2017

Hoofdpartners ESCE 2021

Start typing and press Enter to search