Earth Science Career Event 2023

Het Earth Science Career Event is het nationale carrière-evenement voor studenten en starters met een geowetenschappelijke achtergrond. Maak kennis met (internationale) bedrijven, organisaties en stichtingen, volg een van de vakinhoudelijke workshops, verrijk jezelf met interessante gastlezingen en introduceer jezelf via een Meet&Connect interview. De laatste fysieke editie in 2019 was een groot succes en heeft ruim 40 bedrijven en 650 bezoekers getrokken. Na de eerste succesvolle digitale editie die plaatsvond op vrijdag 12 februari 2021, kijken wij er ook naar uit om u bij de dertiende editie op 17 februari 2023 weer fysiek te kunnen ontvangen.

Ben jij er 17 februari 2023 ook weer bij?

Op dit moment werkt het huidige SAL-Bestuur hard aan een nieuwe visie voor de aankomende editie van de loopbaandag. Onderdeel van deze visie is een geheel vernieuwde website. Wij doen ons uiterste best om de site z.s.m gereed te maken, zodat je weer helemaal up to date bent!

Wilt u op de hoogte blijven? Volg ons via onze Facebook, Twitter of LinkedIn. Heeft u interesse in de loopbaandag of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op via het volgende mailadres: bestuur@sald.nl

Met vriendelijke groeten,

Het SAL-Bestuur 2022/2023

Het Earth Science Career Event is het nationale carrière-evenement voor studenten en starters met een geowetenschappelijke achtergrond. Maak kennis met (internationale) bedrijven, organisaties en stichtingen, volg een van de vakinhoudelijke workshops, verrijk jezelf met interessante gastlezingen en introduceer jezelf via een Meet&Connect interview. De laatste fysieke editie in 2019 was een groot succes en heeft ruim 40 bedrijven en 650 bezoekers getrokken. Na de eerste succesvolle digitale editie, kijken wij er naar uit om je bij de dertiende editie op 17 februari 2023 weer fysiek te kunnen ontvangen.

Ben jij er 17 februari 2023 ook weer bij? Inmiddels zijn de inschrijvingen geopend, schrijf je snel in er zijn maar een beperkt aantal  plekken!

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons via onze Instagram of LinkedIn. Heb je interesse in de loopbaandag of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via het volgende mailadres: bestuur.esce@gmail.com

Met vriendelijke groeten,

Het SAL-Bestuur 2022/2023

Workshops

Er worden verschillende workshops gegeven op het Earth Science Career Event.

Bedrijvenmarkt

Kom in contact met diverse toonaangevende bedrijven uit het vakgebied.

Sprekers

Tijdens de loopbaandag zullen er meerdere sprekers zijn waarbij het thema “Exploring new horizons” centraal staat.

Meet & Connect

Ben jij op zoek naar of wil je meer weten over stagemogelijkheden en startersfuncties?

Hoofdpartners ESCE 2023

Thema’s

Construction & Engineering

Environmental Policy & Management

Exploration & Production

Future Energy & Resources

GIS & Remote Sensing

Hydrology, Soil & Climate

Sfeerimpressies

Aftermovie ESCE 2019

Foto’s 2017

Hoofdpartners ESCE 2023

Start typing and press Enter to search